Cardiovasculare

Medicina Regenerativă în Bolile Cardiovasculare

Abordarea medicală regenerativă în afecțiunile cardiovaculare se referă la stimularea mecanismelor antihipertensive, vasodilatatorii, trombolitice și diuretice ale corpului, precum și la regenerarea celulelor de la nivelul mușchiului cardiac și endoteliului vascular.

Acest concept nou redefinește modul în care, până în prezent, o leziune cum este cea creată de infarctul miocardic este una ireversibilă.

Astăzi, însă, cu ajutorul Terapiilor biologice cu celule stem și a celor complementare, de tip Oxigenare și Stimulare mitocondrială prin Laser de Joasă Frecvență, putem   repara și vindeca o leziune la nivelul cordului,  revasculariza sistemul circulator, restabili aportul optim de oxigen la nivelul unui țesut ischemiat și necrozat, prevenind astfel apariția   problemelor obstructive.

Centrul de Medicină Regenerativă și Complementară Alpha Medica abordează o gamă largă   de patologii din sfera cardiovasculară, propunând o serie de terapii regenerative, inovatoare care au drept scop  principal diagnosticarea corectă și soluționarea cauzei apariției acestor probleme.

Terapii Regenerative în Bolile Cardiovasculare

Ce afecțiuni cardiovasculare pot fi tratate cu ajutorul Terapiilor Regenerative?

Boala arterială periferică

BAP este o afecțiune care afectează arterele, acele vase de sânge ce transportă sânge îmbogățit cu oxigen în întregul organism uman. 

Acest fenomen îngreunează circulația sângelui și astfel va ajunge mai puțin oxigen la țesuturile hrănite de artera respectivă.

Proporția persoanelor care suferă de această boală a crescut cu 23,5% la nivel global (de la 164 milioane de cazuri în 2000 la 202 milioane de cazuri în 2010), cu o creștere mai mare de 35% la pacienții cu vârsta peste 85 de ani. 

16% dintre persoanele cu vârsta de peste 55 ani suferă de Boala Arterială Periferică.  

Această afecțiune este una progresivă, determinată de formarea cheagurilor de sânge pe artere, cauzând obstrucție venoasă.  

Pentru a afla mai multe despre Terapiile Alpha Medica, contactează acum Managerul Relației cu Pacienții și solicită o consultație.

*Nota Bene: data și ora aleasă sunt orientative și nu reprezintă garanția rezervării

Asistent virtual