Alpha Medica Cover

ALPHA MEDICA

Centru Integrat de Medicină Regenerativă și Complementară

Tratamente celulare regenerative de ultimă generație si tehnici intervenționale minim invazive, 100% biologice, cu rezultate dovedite clinic

1080x1080 alphamedica cine suntem

Inovăm pentru sănătate


Alpha Medica este o clinică multidiscplinară, ce are la bază specialități multiple. Clinica Alpha Medica este cel mai important Centru de Medicină Regenerativă și Complementară din România, ce reunește specialități Medicale Generale, de bază, pentru diagnostic și tratament, dar și tehnologii și terapii de ultimă generație ce aparțin Medicinei Regenerative. Situată într-o zonă non-urbană, la 90 de km de București, clinica devine un HUB de REHAB și WELLBEING, abordând cu succes patologii multiple, cu rezultate dovedite.

Ce este Medicina Regenerativă?

Medicina modernă a schimbat viziunea asupra tratamentelor, în principiu datorită îmbunătățirii metodelor de diagnostic, mult mai precise spre deosebire de era precedentă. Astfel, având la îndemână informații mult mai detaliate cu privire la tabloul clinic al pacientului, medicii pot prescrie tratamente personalizate din punct de vedere al substanțelor necesare vindecării lor, al dozajului și al duratei, pacienții beneficiind de tratamente mult mai eficiente, mult mai puțin invazive și traumatizante.

Cum se poate obține acest lucru?

Medicina regenerativă încearcă să înlocuiască țesuturile sau organele care au fost afectate de vârstă, boală, traume sau probleme congenitale, față de strategia clinică actuală care se concentrează în primul rând pe tratarea simptomelor. Instrumentele folosite pentru a realiza aceste rezultate sunt terapiile celulare regenerative cu celule proprii, dispozitivele medicale inovatoare, tehnicile complementare, într-o abordare complet nouă, non-chirurgicală.

Abordarea integrată a acestora pot amplifica procesul nostru natural de vindecare în locurile de care este cea mai mare nevoie sau pot prelua funcția unui organ deteriorat permanent.

Când sunt rănite sau invadate de boală, corpurile noastre au răspunsul înnăscut de a se vindeca și de a apăra. Ce se întâmplă dacă ar fi posibil să valorificăm puterea corpului de a vindeca și apoi să o accelerăm într-un mod relevant din punct de vedere clinic? Dacă am putea ajuta corpul să se vindece mai bine?

Domeniul promițător al medicinei regenerative lucrează pentru a restabili structura și funcția țesuturilor și organelor deteriorate. De asemenea, lucrează pentru a crea soluții pentru organele care sunt deteriorate permanent. Scopul acestei abordări este de a dezvolta soluții transformatoare de îngrijire a sănătății care pot vindeca leziunile și bolile netratabile anterior.

Nenumărate studii clinice arată ca medicina regenerativă reușește să trateze cu succes următoarele afecțiuni:

 • Afecțiuni ortopedice, musculo-scheletale
 • Afecțiuni neuro-degenerative
 • Afecțiuni vasculare, răni greu-vindecabile
 • Boli metabolice, Endocrinologie și complicații ale diabetului
 • Afecțiuni dermatologice

Viziune, Misiune, Valori

Dezvoltarea proiectului medical Alpha Medica, Centru de Medicină Regenerativă și Complementară s-a făcut valorizând echilibrul om-medicină. Noile tehnologii au contribuit și ele în definirea identității noastre, la fel și îmbinarea lor cu aplicațiile medicinei clasice, cu scopul de a potența efectul terapeutic și de a obține rezultate importante.

Gândirea integrată, tehnologiile avansate, rețeaua de profesioniști și imensa dedicare față de acest domeniu fac ca Alpha Medica să devină un centru medical performant, un etalon în ceea ce privește medicina modernă. Am trecut de la premise la rezultate, cu un palmares important de terapii aplicate cu rezultate benefice pe termen lung, pentru afecțiuni precum cele musculo-scheletale, cardiovasculare, pulmonare, neurologice, boli cronice inflamatorii sau infecțioase, dar chiar și pentru acelea care țin de domeniul estetic și al chirurgiei plastică, ce pot reda, prin tehnici moderne, perfecțiunea pe care fiecare dintre noi o caută în propriul chip.

Întreaga noastră activitate este bazată pe studii clinice, utilizând experiența multor ani de lucru ai unor experți cu care avem onoarea să colaborăm: medici români, specialiști în ortopedie-traumatologie, endocrinologie, diabetologie, medici chirurgi plasticieni, dar și experți de renume internațional, specialiști în neurochirurgie și terapii celulare regenerative aplicate pentru o serie de patologii complexe.

Rețeaua noastră de parteneri

Partenerul nostru, cu care suntem onorați să punem bazele Societății Internaționale de Terapii Celulare Regenerative (ISRCell, International Society for Regenerative Cell Therapy), Dr. Bansal Himanshu (India) are peste 20 de ani de experiență în Terapiile Celulare Regenerativă. Dr. Bansal Himanshu este medic specialist în ortopedie-traumatologie și chirurgie spinală, consultant în Terapii cu Celule Stem și expert în Medicină Regenerativă.

Un alt partener de bază cu care avem o strânsă colaborare este WEBER Medical din Germania, alături de care am implementat tehnologia laser de joasă frecvență și aplicațiile moderne ale medicinei mitocondriale în terapiile noastre.

De asemenea, Alpha Medica face parte din International Society for Medical Laser Application, Germania (Societatea Internațională de Aplicații Laser), fiind membru activ al Societății Germane de Oxigenoterapie și dezvoltând parteneriate internaționale cu medici specialiști din India, Germania și Spania. Medicii specialiști cu care colaborăm au obținut certificate și atestate pentru supracompetențe în domeniile Medicină Regenerativă, Terapii cu Celule Stem, Oxigenoterapie și Medicină Hiperbară, întreaga noastră echipă fiind formată din adevărați profesioniști.

Alpha Beauty mov 1
stampila logo
logo3 1
logo1 1
Alpha Beauty mov 1
Logo Alpha Medical 2
Alpha Dental Studio
Clinica Privata AlphaMedica Targoviste


Alpha MedicaLocație

DN 72A, 159
Voinești, Dâmbovița

Email

contact@alphamedica.ro


Alpha BeautyLocație

B-dul Carol I, 31
Târgoviște, Dâmbovița

Email

contact@alphamedica.ro


Social


Facebook

Alpha Medica

Instagram

Alpha MedicaFacebook

Alpha Medica Târgoviște

Instagram

Alpha Medica Târgoviște


Youtube

https://www.youtube.com/AlphaMedicaContact


Telefon

0748 633 422


Locație

Voinești, DN72A, 159
Dâmbovița

Locație

B-dul Carol I, 31
Târgoviște, Dâmbovița


Email

contact@alphamedica.roNewsletter


Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ultimele noutăți Alpha Medica!


  Am citit și sunt de acord cu Termenii, condițiile și Politica de confidențialitate.  Social


  Facebook

  Facebook


  Instagram

  Instagram


  Youtube

  Soluționarea alternativă a litigiilor
  Soluționarea online a litigiilor


  Copyright 2023 Toate drepturile rezervate
  Centru Integrat de  Medicină regenerativă Alpha Medica  Copyright AlphaMedica 2023. Toate drepturile rezervate.