Banner slide alphamedica cine suntem

Alpha Medica – Centru Integrat de
Medicină Regenerativă și Complementară

Tratamente celulare regenerative menite să deschidă calea spre autovindecare

1080x1080 alphamedica cine suntem

Cel mai mare Centru
de Medicină Regenerativă
și Complementară din România


Alpha Medica este cel mai mare Centru de Medicină Regenerativă și Complementară din România. Situată într-o zonă verde, clinica beneficiază de o clădire modernă sub acoperișul căreia reunește divizii medicale cât și de înfrumusețare, sub conceptul de ”Medicină Regenerativă.

Ce este medicina regenerativă?

Medicina modernă a schimbat viziunea asupra tratamentelor, în principiu datorită îmbunătățirii metodelor de diagnostic, mult mai precise spre deosebire de era precedentă. Astfel, având la îndemână informații mult mai detaliate cu privire la tabloul clinic al pacientului, medicii pot prescrie tratamente personalizate din punct de vedere al substanțelor necesare vindecării lor, al dozajului și al duratei, pacienții beneficiind de tratamente mult mai eficiente, mult mai puțin invazive și traumatizante.

Medicina Regenerativă se aliniază cu succes principiilor medicinei moderne urmărind, în esență, vindecarea cauzei afecțiunilor care ne dau bătăi de cap.

Cum se poate obține acest lucru?

Vindecarea reprezintă un proces fiziologic, care se bazează pe caracteristicile celulelor de a se diviza, de a se deplasa și de a se transforma într-un anumit tip de celulă, necesară reconstrucției țesutului afectat. Vindecarea este strâns legată, direct și indirect, de factorii de creștere. Terapiile regenerative sunt menite să declanșeze în organism exact acest proces de vindecare, utilizând numai substanțe biologice, naturale, fără contraindicații sau efecte adverse.

Nenumărate studii clinice arată ca medicina regenerativă reușește să trateze cu succes următoarele afecțiuni:

 • Afecțiuni ortopedice, musculo-scheletale
 • Rănile greu-vindecabile
 • Recuperarea post-covid prin oxigenare
 • Afecțiuni dermatologice

Misiune, Viziune, Valori

Dezvoltarea proiectului medical Alpha Medica, Centru de Medicină Regenerativă și Complementară s-a făcut valorizând echilibrul om-medicină. Noile tehnologii au contribuit și ele în definirea identității noastre, la fel și îmbinarea lor cu aplicațiile medicinei clasice, cu scopul de a potența efectul terapeutic și de a obține rezultate importante.

Gândirea integrată, tehnologiile avansate, rețeaua de profesioniști și imensa dedicare față de acest domeniu fac ca Alpha Medica să devină un centru medical performant, un etalon în ceea ce privește medicina modernă.

Am trecut de la premise la rezultate, cu un palmares important de terapii aplicate cu rezultate benefice pe termen lung, pentru afecțiuni precum cele musculo-scheletale, cardiovasculare, pulmonare, neurologice, boli cronice inflamatorii sau infecțioase, dar chiar și pentru acelea care țin de domeniul estetic și al chirurgiei plastică, ce pot reda, prin tehnici moderne, perfecțiunea pe care fiecare dintre noi o caută în propriul chip.

Întreaga noastră activitate este bazată pe studii clinice, utilizând experiența multor ani de lucru ai unor experți cu care avem onoarea să colaborăm: medici români, specialiști în ortopedie-traumatologie, endocrinologie, diabetologie, medici chirurgi plasticieni, dar și experți de renume internațional, specialiști în neurochirurgie și terapii celulare regenerative aplicate pentru o serie de patologii complexe.

Rețeaua noastră de parteneri

Partenerul nostru, cu care suntem onorați să punem bazele Societății Internaționale de Terapii Celulare Regenerative (ISRCell, International Society for Regenerative Cell Therapy), Dr. Bansal Himanshu (India) are peste 20 de ani de experiență în Terapiile Celulare Regenerativă. Dr. Bansal Himanshu este medic specialist în ortopedie-traumatologie și chirurgie spinală, consultant în Terapii cu Celule Stem și expert în Medicină Regenerativă.

Un alt partener de bază cu care avem o strânsă colaborare este WEBER Medical din Germania, alături de care am implementat tehnologia laser de joasă frecvență și aplicațiile moderne ale medicinei mitocondriale în terapiile noastre.

De asemenea, Alpha Medica face parte din International Society for Medical Laser Application, Germania (Societatea Internațională de Aplicații Laser), fiind membru activ al Societății Germane de Oxigenoterapie și dezvoltând parteneriate internaționale cu medici specialiști din India, Germania și Spania. Medicii specialiști cu care colaborăm au obținut certificate și atestate pentru supracompetențe în domeniile Medicină Regenerativă, Terapii cu Celule Stem, Oxigenoterapie și Medicină Hiperbară, întreaga noastră echipă fiind formată din adevărați profesioniști.

Un alt parteneriat prin care ne propunem să venim în sprijinul pacienților noștri este cel dezvoltat alături de Clinica Sante și prin care pacienții pot efectua analize de sânge în cadrul centrului nostru.

logo1 1
logo2 1
logo3 1
Alpha Beauty mov 1
Alpha Dental Studio
Alpha Beauty mov 1
logo3 1
logo2 1
logo1 1
Clinica Privata AlphaMedica Targoviste


Alpha MedicaLocație

DN 72A, 159
Voinești, Dâmbovița

Email

contact@alphamedica.ro


Alpha BeautyLocație

B-dul Carol I, 31
Târgoviște, Dâmbovița

Email

contact@alphamedica.ro


Social


Facebook

Alpha Medica

Instagram

Alpha MedicaFacebook

Alpha Medica Târgoviște

Instagram

Alpha Medica Târgoviște


Youtube

https://www.youtube.com/AlphaMedicaContact


Telefon

0748 633 422


Locație

Voinești, DN72A, 159
Dâmbovița

Locație

B-dul Carol I, 31
Târgoviște, Dâmbovița


Email

contact@alphamedica.roNewsletter


Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ultimele noutăți Alpha Medica!


  Am citit și sunt de acord cu Termenii, condițiile și Politica de confidențialitate.  Social


  Facebook

  Facebook


  Instagram

  Instagram


  Youtube

  Soluționarea alternativă a litigiilor
  Soluționarea online a litigiilor


  Copyright 2023 Toate drepturile rezervate
  Centru Integrat de  Medicină regenerativă Alpha Medica  Copyright AlphaMedica 2023. Toate drepturile rezervate.