COCKTAIL MYERS – Energy Boost

Xmas-Beauty-3.png

Xmas Beauty 4Cocktailul Myers este o terapie perfuzabilă utilizata pentru ameliorarea simptomelor cronice precum inflamația, durerea musculară, oboseala și stresul. Cu amestecul perfect de multivitamine și antioxidanti, această infuzie ajută, de asemenea, la creșterea suportului imunitar, la ameliorarea anxietății, a migrenelor și a crampelor musculare. Bucură-te de beneficiile terapiei intravenoase Myers Cocktail care ajută la restabilirea echilibrului minții, corpului și, uneori, chiar sufletului.

Cocktailul Myers poartă numele lui John Myers, , un medic din Maryland care a folosit injecții intravenoase cu nutrienți pentru a trata multe afecțiuni cronice. Afecțiunile ameliorate prin acest cocktail de nutrienți includ atacuri de astm acut, migrene, oboseală, sindrom de oboseală cronică, fibromialgie, spasm muscular acut, infecții ale tractului respirator superior, sinuzită cronică, alergii sezoniere și boli cardiovasculare. De asemenea, a observat îmbunătățiri ale performanței atletice.
Cocktailul Myers funcționează prin creșterea concentrației sanguine a mai multor vitamine și minerale esențiale dincolo de ceea ce poate fi atins atunci când se administrează pe cale orală. De exemplu, s-a constatat că vitamina C administrată intravenos atinge concentrații în sânge de peste 50 de ori mai mari decât ceea ce se poate obține atunci când este administrată oral.
Majoritatea bolilor și afecțiunilor sunt asociate cu tulburări digestive, precum balonare, indigestie și sensibilități alimentare. Astfel, nutrienții necesari pentru a asigura o stare de sănătate optimă nu sunt absorbiți în mod corect de către organism. De asemenea, multe boli și inflamații determină organismul să utilizeze nutrienți în cantități mai mari și într-un ritm mai rapid pentru o vindecare corespunzătoare. Când nutrienții sunt administrați intravenos, digestia este ocolită. În plus, nivelurile din sânge sunt crescute temporar, astfel încât substanțele nutritive să fie „coaxiale” în celule și frecvent în mitocondriile unde sunt active. Acest impuls temporar „pornește” celulele, și stimulează creșterea de ATP celular (energia celulară).

Unii pacienți simt un impuls de energie care durează zile sau săptămâni. În cazul fibromialgiei se poate observa scăderea durerii. În alte afecțiuni cronice, cum ar fi artrita reumatoidă și colita ulceroasă, datorită naturii „permeabilă” a intestinului, infuzia ajută la introducerea nutrienților necesari în celule. În astmul cronic și alte boli pulmonare, în afecțiuni precum insuficiența cardiacă congestivă și problemele alergice cronice s-a observat o cantitate mai mare de energie celulară și diminuarea simptomelor. De asemenea, în bolile virale sau infecțioase, terapiile cu vitamine și antioxidanți în doze mari au efect imunomodulator, sensibilitatea fiind mai mică după curele de vitamine.

Cocktailul este administrat de obicei de 1-2 ori pe săptămână, iar efectele benefice sunt de obicei resimțite la a patra vizită. Mulți pacienți cu afecțiuni cronice aleg să continue perfuziile la fiecare 1-4 săptămâni sau când simt nevoia.

logo alphamedica min


Alpha MedicaLocație

Voinești, DN72A, 159
Dâmbovița


Email

contact@alphamedica.roAlpha BeautyLocație

Bulevardul Carol I, nr. 31, Târgoviște


Email

contact@alphamedica.roSocial


Facebook

https://www.facebook.com/AlphaMedica


Instagram

https://www.instagram.com/alpha.medica/


Youtube

https://www.youtube.com/AlphaMedicaContact


Telefon

0748 633 422


Locație

Voinești, DN72A, 159
Dâmbovița


Email

contact@alphamedica.roNewsletter


Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ultimele noutăți Alpha Medica!
  Social


  Facebook


  Instagram


  Youtube  Copyright AlphaMedica 2021. Toate drepturile rezervate.  Copyright AlphaMedica 2021. Toate drepturile rezervate.