Alpha Medica, partener în lupta cu afecțiunile grave

Centrul de Medicină Regenerativă și Complementară Alpha Medica aduce în prim plan conceptul de Medicină Regenerativă și Tehnici Celulare Avansate, cu orientare pluridisciplinară.

Descoperă cum putem deveni parteneri în sănătate!

Punctele cheie ale performanței medicale

Dezvoltarea proiectului medical Alpha Medica, Centru de Medicină Regenerativă și Complementară s-a făcut înțelegând conceptul de la bază și valorizând echilibrul om-medicină. Noile tehnologii au contribuit și ele în definirea identității noastre, la fel și îmbinarea lor cu aplicațiile medicinei clasice, cu scopul de a potența efectul terapeutic și de a obține rezultate importante.

Gândirea integrată, tehnologiile avansate, rețeaua de profesioniști și imensa dedicare față de acest domeniu fac ca Alpha Medica să devină un Centru Medical performant, un etalon în ceea ce privește îngijirea medicală modernă.

Am trecut de la premize la rezultate, cu un palmares important de terapii aplicate cu rezultate benefice pe termen lung, pentru condiții precum Musculo-Scheletale, Cardiovasculare, Pulmonare, Neurologice, Boli cronice inflamatorii sau infecțioase, dar chiar și pentru acelea care țin de domeniul Estetic și Chirurgie Plastică Reparatorie, ce pot reface, prin tehnologii moderne, simetria facială. 

Întreaga noastră activitate se bazează pe studii, ani de muncă ai unor experți cu care avem onoarea să colaborăm: medici români, specialiști în ortopedie-traumatologie, endocrinologie, diabetologie, medici chirurgi plasticieni, dar și experți de renume internațional, speciliști în neurochirurgie și terapii celulare regenerative aplicate pentru o serie de patologii complexe.

Partenerul nostru, cu care suntem onorați să punem bazele Societății Internaționale de Terapii Celulare Regenerative (ISRCell, International Society for Regenerative Cell Therapy), dr. Bansal Himanshu (INDIA) are peste 20 de ani de experiență în Terapiile Celulare Regenerativă. dr. Bansal Himanshu este medic specialist în ortopedie-traumatologie și chirurgie spinală, consultant în Terapii cu Celule Stem și expert în Medicină Regenerativă. 

Rețeaua de specialiști nu se oprește aici, Alpha Medica Stem Clinic fiind în strânsă colaborare cu WEBER Medical Germania, alături de care am implementat tehnologia laser de joasă frecvență și aplicațiile moderne ale medicinei mitocondriale în terapiile noastre. 

Alpha Medica, echipă dedicată

Centrul Alpha Medica Stem Clinic Romania face parte din International Society for Medical Laser Application, Germania (Societatea Internațională de Aplicații Laser), este membru activ al Societății Germane de Oxigenoterapie , dezvoltând parteneriate internaționale cu medici specialiști din
India, Germania și Spania. Medicii specialiști cu care colaborăm au obținut certificate și atestate pentru supracompetențe în domeniile Medicină Regenerativă, Terapii cu Celule Stem, Oxigenoterapie și Medicină Hiperbară, întreaga noastră echipă fiind formată din adevărați profesioniști.