Estetică facială

Sună acum: 0754 633 422
Frumusețea care se regenerează

Alpha Beauty by Alpha Medica este divizia de frumusețe  a Centrului de Medicină Regenerativă Alpha Medica, o completare ce a venit în mod natural în paleta noastră de servicii. Din noua divizie fac parte 2 componente importante: estetică facială și remodelare corporală, în sinergie cu natura și folosind produse esențiale, 100% organice, cu eficiență dovedită și rezultate spectaculoase din primele ședințe. Mecanismul de estetică facială propus susține propriile puteri de regenerare ale organismului prin terapii minim invazive  dermato-cosmetice.

 • Terapii faciale injectabile antirid, pentru efect de umplere sau volumizare
 • Tratamente enziamatice PB Serum și Lipoliză
 • Tratamente dermato-cosmetice și tehnologii faciale moderne
 • Terapii regenerativă cu plasmă tip ACRS-SANAKIN și PRP facial (terapia vampir)
 • Lifting cu fire PDO
 • Terapii fotodinamice

Prețuind sănătatea și frumusețea în egală măsură, gama de servicii de estetică facială valorifică conceptul de frumusețe regenerativă.   Indiferent că vorbim de tratamente cosmetice organice, peeling-uri faciale, tehnologii faciale moderne precum radiofrecvență, microdermoabraziune, crioradiofrecvență sau de tratamente injectabile ce aparțin medicinei estetice,  la Alpha Beauty by Alpha Medica te simți în siguranță și de prețuită cu adevărat.

Te invităm într-o incursiune de terapii dermato-cosmetice, atraumatice, minim și non-invazive, cu impact pozitiv asupra întregului organism și asupra frumuseții tale. Te simți bine și se vede! 

Terapii de Medicină estetică

Consultații dermatologice  – dr. Cristina Ioannou

La Alpha Medica punem accentul pe frumusețe și sănătate în egală măsură, de aceea, specialiștii noștri pun mare accent pe identificarea cauzei posibilelor patologii asociate dermatologiei.

Dermato-venerologia este cea mai nouă specialitate disponibilă în cadrul clinicii noastre. La baza oricărui protocol de înfrumusețare propus stă consultația de specialitate. Abordarea noastră este una integrată, cu o privire aprofundată a cauzei, și nu doar a efectului afecțiunilor cu care s-ar putea confrunta pacienții noștri. 

Identificarea sursei problemei reprezintă pasul nr. 1 în orice tratamet dermatologic. De aceea, nu tratăm boli, ci bolnavi, cu planuri personalizate și scheme terapeutice dezvoltate pe următoarele paliere (privire 360 de grade)
 • Probleme hormonale: propunem un #doublecheck medical la dermatologie și endocrinologie și un #secondopinion la specialiștii Alpha Medica. Indiferent de cum se manifestă cutanat o afecțiune dermatologică, cauza problemei poate fi una mult mai subtilă de cât am crede. Dereglările hormonale pot determina apariția unor semne neplăcute pe piele (pustule, acnee seboreică, acnee hormonală). Pentru un consult integrat și un tablou medical 360 de grade, individualizat și complet adaptat cerințelor pacienților Alpha Medica, le avem alături doamna doctor Cristina Ioannou, medic specialist dermatologie și doamna doctor Ramona Aldea, medic specialist endocrinologie. #SpecialistiiAlphaMedica fac echipă bună pentru un consult integrat. Cauzele hormonale pot fi determinate cu ajutorul analizelor de sânge specifice, ce pot fi recoltate în clinica Alpha Medica, prin parteneriatul exclusiv cu clinica SANTE, laborator de analize.
 • Probleme de natură anatomopatologică: cultură probe cutanate și cultură dermatofiți în colaborare cu clinica SANTE. Probele care identifică dermatofiții sunt reprezentate de raclate epidermice, unghiale sau fire de păr, recoltate în condiții de deplină siguranță și sterilitate în cadrul clinicii.
 • Nevoi de estetică: numeroase probleme de estetică țin de partea psihologică. De aceea, consilierea pacientului în alegerea unui tratament estetic este, de asemenea, un pas important înainte de orice intervenție. Comunicarea transparentă, explicarea beneficiilor, a pregătirii înainte și după un tratament estetic este, de asemenea, un proces important.
Ce putem oferi în cadrul unei consultații?

Întâlnirea cu medicul tău dermatolog te va ajuta sa afli mai multe despre tipul de piele pe care îl ai, dar și despre cum trebuie aceasta îngrijită. Doamna doctor Cristina Ioannou, medic specialist dermatologie  analizează primele aspecte ce țin de epidermă printr-o anamneză generală. Identificarea cauzei unei eventuale probleme dermatologice este esențială pentru modul în care va decurge tabloul simptomatologic, dar și curativ propus. Menținerea sănătății și a frumuseții pielii este pe primul loc, de aceea tratamentele noastre au la bază medicina regenerativă și o inițiativă de tratament cât mai puțin invaziv și atraumatic.

Solicită acum o consultație de specialitate la numărul 0754633422, pe contact@alphamedica.ro sau folosind butonul de Messenger din colțul din dreapta al acestei pagini, iar Asistentul Virtual îți va  prelua solicitarea cu răspund în cel mult 48 de ore. 

Tratamente injectabile 

Tratamente corective
Terapiile injectabile corective blochează mușchii, netezesc și redefinesc aspectul genral al tenului, acolo unde acestea sunt administrate. Rezultatul final dorit este diminuarea ridurilor faciale nedorite și îmbunătățirea aspectului. La Alpha Medica folosim produse de cea mai bună calitate, cu grad mare de retenție și rezultate vizibile de la prima ședință. Efectul se instalează progresiv, în 3-10 zile post injectare și persistă între 4 și 6 luni. Pentru menținerea efectului se recomandă 1-3 tratamente/an.
✔ Netezirea liniilor fine și ridurilor de la nivelul feței, glabelă (ochi) și de la nivelul gâtului
✔ Tratamentul transpirației excesive palmare sau axiale
✔Îmbunătățirea aspectului de barbie dublă sau gușă

✔Ridicarea colturilor gurii
Netezirea obrajilor

✔Corectarea zambetului gingival

Toxina botulinică relaxează mușchii la nivelul cărora este injectată, ștergând ridurile de expresie profunde produse prin contracție repetată. Acestea pot fi ridurile dintre sprâncene, ridurile orizontale ale frunții, ridurile din jurul ochilor. Ridurile profunde sunt ameliorate (uneori este necesară adăugarea de acid hialuronic pentru corecția totală sau permanentă), iar cele moderate și superficiale dispar în totalitate pentru o perioadă de 4 -8 luni.

Prețuri de la 750 lei/ zonă
Tratamente injectabile
Terapiile injectabile antiaging presupun introducerea unor substanțe compatibile la nivelul feței, fără să îi schimbe forma sau expresiile naturale. Produsele pe care le folosim în clinică lupta împotriva îmbătrânirii și redau tinerețea, suplețea, fermitatea și strălucirea pielii. dr. Cristina Ioannou, Brand Ambassador Fillmed recomandă ART Fillers, produse injectabile cu acid hialuronic cu rol în refacerea expersiilor faciale, corectarea ridurilor,  oferirea de volum și contur buzelor, umplere și uniformizare cearcăne


✔ Tratamentul ridurilor nazogeniene

✔ Tratamentul ridurilor fumătorului

✔ Augmentare buze

✔ Augmentare pomeți

✔ Tratamentul cearcănelor

Injecțiile cu acid hialuronic sunt cele mai cunoscute terapii de estetică facială și, desigur, nu puteau lipsi din oferta Alpha Beauty. Prin injectările cu acid hialuronic se rehidratează țesuturile, se umplu șanțurile nazogeniene și perioculare, se reduc cearcănele și se augmentează zone precum buzele, pomeții sau mandibula. Totul pentru un rezultat cât mai natural, un aspect plăcut, cu un pas mai aproape de idealul de frumusețe.

Preț de la 950 lei/ 1 ml

Tratamente enzimatice

Tratamente PB Serum

✔ Terapie cu enzime PBSerum este o linie nouă și inovativă de produse estetice specializate în tratarea fibrozei post chirurgicale, cicatrici, grefe de piele pentru cazuri de arsuri, vergeturi, celulită, fibroză cu acumulare de țesut adipos, lipoame și pungi perioculare

Enzimele sunt proteine care există în corpul nostru, cu un rol esențial în buna funcționare a proceselor metabolice. Ele sunt responsabile cu formarea și descompunerea substanțelor. Enzimele recombinante sunt extrem de selective și fiecare reacționează cu o anumită substanță.
Enzimele Proteos Biotech sunt: Lipază, Colagenază si Liaze. Ele acționează sinergetic împotriva procesului de fibrozare.

Tratamente lipoliză
Lipoliza chimică sau topirea grăsimilor prin mezoterapie injectabilă este o procedură non invazivă, în care, prin injectarea de anumite substanțe active se pot topi depozite localizate de țesut adipos

Tot în zona de estetică facială și pentru sculptarea frumuseții folosim terapii injectabile minim invazive, pe bază de lipoliză create cu scopul de a diminua aspectele neplăcute date de bărbia dublă sau grăsimile localizate care rezistă prea bine altor metode.

Terapii Regenerative de Estetică Facială

Terapia cu Citokine Antiinflamatorii și Plasmă Îmbogățită cu factori de creștere – Terapia ACRS-SANAKIN (PRP-Vampir)

Comparativ cu alte forme de tratament, utilizarea Sanakin oferă  o oportunitate terapeutică unică: pielea este tratată într-o formă endogenă (naturală). ACRS  folosește proteine și factori de creștere din sânge, reprezentând un ser  pur biologic, folosut în scop autolog  (de la pacient la același pacient),  fără risc de respingere și cu o putere mare de regenerare.

ACRS poate fi considerat un PRP mai avansat, ca urmare a popularității de care se bucură terapiile cu plasmă proprie, terapiile vampir, mai ales în zona estetică facială.

ACRS-SANAKIN, terapie benefică în:

• Antirid, acoperind zone prcum pielea feței, a gâtului și decoletului
•Acnee
• Alopecie
• Eczeme
• Dermatoze
• Dermatită
• Psoriazis
• Tratamentul cicatricilor
• Inflamații pe piele

Terapiile Celulare Regenerative reprezintă cel mai nou protocol al Medicinei Regenerative. Una dintre cele mai cunoscute, terapia Vampir, care folosește plasmă îmbogățită cu factori de creștere, a fost upgradată. În cadrul clinici Alpha Medica, vei putea beneficia de terapia cu citokine antiinflamatorii, numită ACRS – Autologus Citokine Rich Serum, un serum ”minune”, care, administrat injectabil, are rolul de a stimula procesele de regenerare de trei ori mai mult decât un PRP obișnuit. 

Tehnologia inovatoare prin care se obține produsul autolog (ser antiinflamator și regenerativ) se bazează, așadar, pe proliferarea (multiplicarea prin incubare și activare laser) a citokinelor proprii ale organismului (interleukine și factori de creștere). Acestea susțin procesele naturale de regenerare și revitalizare a pielii în care se accelerează reînnoirea celulelor naturale.

Spre deosebire de substanțele pasive precum toxina botulinică (Botox) și acidul hialuronic, serul endogen ACRS-SANAKIN este utilizat în mod activ, promovând regenerarea naturală a epidermei.

Lifting Facial cu fire bioresorbabile (PDO)
Firele bioresorbabile reprezintă o modalitate rapidă, modernă și extrem de eficientă împotriva pielii lăsate.

Lifting-ul facial cu fire presupune introducerea sub piele a unor fire care se vor păstra în țesut până la biodegradarea lor completă. Acest mecanism creează o rețea de susținere la nivel facial, cu efect de ”ridicare” instantă, eliminarea ridurilor, întinderea pielii și reducerea aspectului de piele fască, ”căzută”.  Rezultatul constă într-o piele întinerită, luminoasă și elastică.
Introduse subcutan, firele resporbabile stimulează circulația locala si oxigenarea tesutului precum si inducerea unei reactii de fibroza care determina sinteza de neocolagen (colagen l si lll). Aceasta reactie este responsabila pentru efectul de ridicare (lifting) al pielii si stergere a ridurilor. Firele se resorb in cateva luni insa efectul se mentine termen indelungat (1-2 ani).

Ridicarea obrajilor, liftingul pomeților

✔ Conturul mandibulei

✔ Eliminarea aspectului de bărbie dublă

✔ Ridicarea sprâncenelor

✔ Estomparea ridurilor peribucale (sub ochi)

Firele sunt realizate din material precum Polidioxanonă (PDO) și Poli Caprolactonă (PCL), acestea fiind biocompatibile cu țesutul uman, astfel că nu există riscul reacțiilor adverse și respingerii lor de către organism. Odată introduse în piele, firele resorbabile au efect asupra circulației și oxigenării locale, stimulând producția de colagen. În acest mod, pielea se va întinde, va avea tonus, iar ridurile din jurul gurii sau ochilor se vor reduce. Efectul firelor bioresorbabile este unul de lifting și netezire. Firele se resorb complet în 6-8 luni, însă efectul persistă între 1 și 2 ani datorită proprietății de a stimula producția de colagen.

Ofertă fire PDO: 

10 fire 900 lei
20 fire 1650 lei

Terapii Fotodinamice

Terapia PDT facial – Terapia fotodinamică


✔ Folosește substanțe de fotosensibilizare care, în prezența laserterapiei de joasă frecvență roșu-infraroșu activează procesele de regenerare.

✔ Se recomandă pentru acnee, seboree, afecțiuni inflamatorii ale pielii

Terapia fotodinamică (PDT) este o metodă ce aparține Medicinei Mitocondriale și are la bază Laserterapia de Joasa Frecvență. Alături de substanțe de fotosensibilizare specifice acelei lungimi de undă, PDT își dovedește eficiența în tratamentul acneelor și precancerozelor cutanate. PDT are rol antiinflamator, antisecretor, reglând activitatea seboreică de la suprafața tenului.Terapia fotodinamică se recomandă a fi precedată de microdermabraziune întrucât îndepărtarea excesului de celule moarte de pe suprafața pielii permite pătrunderea mai eficientă a luminii laser. Investigațiile recente ale specialiștilor arată că terapia fotodinamica poate fi folosita în regenerarea tenului post-acnee, diminuarea semnelor post acnee, regenerare țesuturi, dar și în tratamentul de reîntinerire cutanată. Terapia fotodinamică are rezultate și în tratamentul de reîntinerire cutanată, îmbunătățind textura pielii și scăzând roșeața acesteia.

Terapii Intravenoase cu Vitamine și Antioxidanți

Terapii intravenoase cu Vitamine și Antioxidanți


✔ Cocktail de vitamine și antioxidanți folosite pentru un efect puternic de regenerare, detoxifiere, stimularea producției de colagen și îmbunătățirea calității pielii

Cu Terapiile Intravenoase signature by Alpha Medica vitaminele, mineralele, antioxidanții și aminoacizii esențiali corpului nostru sunt administrate în mod sistemic, direct în sistemul circulator prin puncție venoasă, permițând aborbția optimă de nutrienți. Transferul vitaminelor și antioxidanților către bariera gastrointestinală este facil și contribuie în mod direct la reglarea nivelului celular.Terapiile Intravenoase Alpha Medica sunt gândite de specialiștii noștri pe baza unor formule și doze de absorbție optimă, fiind eficiente cu fiecare infuzie.
Terapii de Cosmetică Facială
Tehnologie și echipamente de estetică facială 

✔ Microdermoabraziune cu publere de diamant

✔  Crioradiofrecvență facială

✔ Radiofrecvență

Tratamentele organice 100% organice marca PHYT’s FRANȚA & Alpha Beauty vă oferă tratanebte Fitocosmetice Bioactive 100% Naturale , certificate organic prin cele mai recunoscute acreditări: Cosmebio și Qualite France.  Abordarea profesională,   holistică    a îngrijirii feței și corpului este cu un pas mai aproape de dumneavoastră.  

Înainte și după terapiile Alpha Beauty by Alpha Medica

Doamna Alina a beneficiat de terapii regenerative și injectabile cu acid hialuronic și toxină botulinică pentru umplerea ridurilor glabelă și cele în jurul ochilor.

”Am venit la Alpha Medica la recomandarea cosmeticianei mele din Câmpulung Muscel. Merg des la tratamente faciale, însă am avut nevoie de ceva mai mult. Ținând cont de faptul că a fost prima mea experiență de genul am fost foarte mulțumită. Rezultatele au fost la nivelul așteptărilor. Mulțumesc echipei! Am recomandat unei prietene și voi reveni oricând va fi nevoie

Alina , pacientă Alpha Medica
Dacă vrei să afli mai multe informații despre metodele noastre, lasă-ne adresa ta de e-mail și te vom contacta

Pentru a afla mai multe despre Terapiile Alpha Medica, contactează acum Managerul Relației cu Pacienții și solicită o consultație.

  *Nota Bene: data și ora aleasă sunt orientative și nu reprezintă garanția rezervării


  Asistent virtual