IOMA –myIOMA

4-min.png

Ce conține pachetul?

Diagnosticare facială, tratament cosmetic profesionist și propriul tău produs personalizat creat pe loc la In.Lab.

4 min

Descriere:

Pachetul IOMA – A MOI este ceea ce piele ta are nevoie. Te invităm să descoperi diagnosticarea multispectrală IOMA Paris, care dezvăluie nevoile tenului tău, oferindu-i, în pasul următor, tot ceea ce are nevoie în cadrul unui tratament cosmetic în cabinet. Și, pentru că îngrijirea este importantă și acasă, specialistul nostru îți pregătește pe loc crema Ma Creme de Zi de 30 ml sau Ma Creme de Noapte de 30 ml sau chiar Mon Serum de 30 ml, după dorințele și nevoile tale. Totul pentru ca tu să ai o experiență personalizată și de neuitat la Alpha Beauty by Alpha Medica.

 

Diagnosticarea multispectrală IOMA – o experiență unică

Fiecare dintre noi este unic, la fel și pielea ta.

 

CUNOAȘTE:

 1. IOMA Sphere este aparatul de măsurare a pielii care permite fiecărei persoane, prin diagnosticare, să-și cunoască mai bine pielea și să identifice cea mai bună formă de îngrijire.

 

7 parametri analizați, pentru un diagnostic facial individualizat:

– Nivel de Hidratare

– Predispoziție de dezvoltare a Liniilor fine de pe frunte și zona ochilor

– Fermitate și Riduri formate deja

– Analizarea predispoziției de roșeață, cuperoză, eritem la nivel facial

– Activitate bacteriană – exces de sebum și nivel de descuamare

– Analiza UV, a distribuției de melanină și descoperirea Pete pigmentare și a UV skin damage-ului, nivelul de distrucție al epidermei ca urmare a expunerii necontrolate la soare

– IOMA SkinCodeTM: harta tenului care permite diagnosticarea corectă a nevoilor dermatologice și obținerea unui sistem complet de îngrijire: protocol terapeutic personalizat, în cabinetul profesionistului, dar și gama de îngrijire completă IOMA Boutique și IOMA In.Lab – Gamele Ma Creme personalizate.

 

ÎNGRIJEȘTE

 1. IOMA InLab – Cu 7 game de îngrijire IOMA Boutique și 40257 de formule de creme și serumuri pregătite la InLab, conceptul IOMA identifică ADN-ul pielii tale în combinații unice de frumusețe. Nicio cremă nu se aseamănă cu alta și nimeni nu o poate folosi în locul tău. Nimănui nu îi aparține. Este doar a ta și a pielii tale. Your skin is your pattern.

 

PERSONALIZEAZĂ

 1. Mii de formule Ma Creme, Mon Soins Yeaux și Mon Serum, UNA singură pentru fiecare femeie: Combinația Beauté IOMA, un concept personalizat de îngrijire în cabinet și pentru acasă. Laboratorul propriu In.Lab este echipamentul de ultimă generație care pregătește în mai puțin de un minut propria ta cremă. 100% custom made.

 

TRATEAZĂ

 1. După analiza de ten, specialistul poate formula un plan de îngrijire. Acesta poate cuprinde cure de tratament în cabinet, dar, ce este cu adevărat esențial de reținut este amprenta pielii tale asupra îngrijire. De astăzi, procesul este invers. Afli ce are nevoie pielea ta și tratezi, în timp ce, până acum, intuiai nevoile tenului, testai și, apoi, tratai. E timpul să schimbi rutina de îngrijire prin PERSONALIZARE. Reverse your Beauty! Personalise it!

 

PĂSTREAZĂ!

 1. IOMA este prima și singura marcă de produse cosmetice care a acceptat provocarea de a demonstra eficacitatea fiecăruia dintre tratamentele sale după 4 și până la 6 săptămâni de la aplicare. Nimic mai simplu. Este suficient să repeți aceeași diagnosticare și să apreciezi evoluția pielii tale. Singurul tratament ce poate fi dovedit clinic după doar 28 de zile. Astfel, în cabinetul Alpha Beauty, garanția calității și a eficacității nu mai este doar un ideal, ci o realitate.

 

Descoperă singurul centru IOMA Boutique din Sudul țării, exclusiv la Alpha Beauty by Alpha Medica. Specialiștii noștri îți stau la dispoziție

 

Preț inițial: 890 lei, Preț Actual 500 de lei

logo alphamedica min


Alpha Medica



Locație

Voinești, DN72A, 159
Dâmbovița


Email

contact@alphamedica.ro



Alpha Beauty



Locație

Bulevardul Carol I, nr. 31, Târgoviște


Email

contact@alphamedica.ro



Social


Facebook

https://www.facebook.com/AlphaMedica


Instagram

https://www.instagram.com/alpha.medica/


Youtube

https://www.youtube.com/AlphaMedica



Contact


Telefon

0748 633 422


Locație

Voinești, DN72A, 159
Dâmbovița


Email

contact@alphamedica.ro



Newsletter


Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ultimele noutăți Alpha Medica!




  Social


  Facebook


  Instagram


  Youtube



  Copyright AlphaMedica 2021. Toate drepturile rezervate.



  Copyright AlphaMedica 2021. Toate drepturile rezervate.