IOMA-Sistem complet de îngrijire

3-min-2-1200x1200.png

Ce conține?

Diagnosticare facială, tratament cosmetic profesionist și propria ta linie de produse personalizate, create pe loc la In.Lab

3 min 1

Descriere:

Sistemul complet de îngrijire IOMA reprezintă o abordare haute-couture și 100% personalizată pentru tenul tău. Descoperă IOMA Sphere, echipament performant de diagnosticare facială, care permite analiza în profunzime a nevoilor tenului tău. Tratamentele cosmetice propuse de specialiștii noștri în acest sistem complet de frumusețe sunt gândite special pentru tine, în baza diagnosticării inițiale, în timp ce linia de produse personalizate dezvăluie rutina ta zilnică: Crema Ma Creme de Zi de 30 ml, Ma Creme de Noapte de 30 ml, Mon Serum 30 ml, Mon Soins Yeaux.

Sistemul IOMA te provoacă să descoperi povestea fabuloasă a frumuseții personalizate. Ioma Sphere este aparatul de măsurare a pielii care permite fiecărei persoane, prin diagnosticare, să-și cunoască mai bine pielea și să identifice cea mai bună formă de îngrijire.

Cu 7 parametri de îngrijire analizați, tehnologia IOMA obține un Skin Code, o hartă a tenului care îi dezvăluie nevoile actuale. Această amprentă este ceea ce va defini îngrijirea specializată din cabinet, grija de acasă și ingredientele active din produsele personalizate Ma Creme, create pe loc, în Laboratorul In.Lab.

În era vitezei și a tehnologiei, personalizarea este cheia pentru a avea cel mai bun rezultat. Asemenea unui Face ID, amprenta multispectrală IOMA scanează tenul până la cel mai profund strat al epidermei, învățându-te să își observi tenul și să îi alegi linia de îngrijire potrivită.

În cadrul pachetului IOMA System complet poți beneficia de scanarea IOMA Sphere și de toate cele 4 produse disponibile la In Lab: Ma Creme de Zi de 30 ml, creată pentru un plus de hidratare și luminozitate pe parcursul zilei, Ma Creme de Noapte de 30 ml, unde ingredientii activi predominanți sunt, cel mai adesea, cei anti-age și de reînnoire celulară, Mon Serum 30 ml și Mon Soins Yeaux, serum de îngrijire completă față, gât decolteu, și, respectiv, zona ochilor, unde vorbim despre o rețetă excelentă prin definiție și combinația celor 8 serumuri.

MA CRÈME, este disponibilă în două baze, de zi și de noapte, concentrate în ingrediente active pentru a se adapta la cronobiologia pielii. În timpul zilei, pielea se protejează de agresiuni externe, noaptea pielea se regenerează. Acesta este ciclul natural al frumuseții pielii.

 

H… de la Hidratare

Ser H1: pentru hidratare de lungă durată

Ser H2 : pentru hidratare țintită și fixă

Ser H3: pentru hidratare difuză și progresivă

 

R … de la Regenerare

Ser R1: pentru elasticitate și fermitate Ser R2: pentru acțiune antirid

Ser R3: pentru un efect similar botox

Ser R4: pentru regenerare celulară la suprafață Ser R5: pentru fermitate și netezire

 

Pe scurt: O bază de ingrediente active concentrate în care adăugăm 10 ml de seruri conform formulei adaptate.

10 ml reprezintă 40 de doze, în total, cel puțin 1 doză, cel mult 9 doze din fiecare ser/ cremă.

În total, 40.257 formule posibile. Una singură pentru tine!

 

Preț inițial: 2580, pret actual: 1805 lei

Promoție valabilă până la 31.12.2021

logo alphamedica min


Alpha MedicaLocație

Voinești, DN72A, 159
Dâmbovița


Email

contact@alphamedica.roAlpha BeautyLocație

Bulevardul Carol I, nr. 31, Târgoviște


Email

contact@alphamedica.roSocial


Facebook

https://www.facebook.com/AlphaMedica


Instagram

https://www.instagram.com/alpha.medica/


Youtube

https://www.youtube.com/AlphaMedicaContact


Telefon

0748 633 422


Locație

Voinești, DN72A, 159
Dâmbovița


Email

contact@alphamedica.roNewsletter


Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ultimele noutăți Alpha Medica!
  Social


  Facebook


  Instagram


  Youtube  Copyright AlphaMedica 2021. Toate drepturile rezervate.  Copyright AlphaMedica 2021. Toate drepturile rezervate.