Mani SPA la Alpha Beauty

Tratament INSTANT DOUCEUR MAIN OU PIEDS
by PHYT's & Alpha Beauty

INSTANT DOUCEUR MAINS OU PIEDS

 Relaxează, hrănește și protejează

Tratamentul organic special conceput pentru pielea delicată a mâinilor și a picioarelor, Instant Douceur – Mani / Pedi SPA by Phyts are rol protector și hidratant. După exfolierea și pregătirea pielii pentru acest tratament (cu săruri de baie, scrub Natur’Peel și gelul emolient), Nail Artistul Alpha Beauty, Ionela Stanciu, efectuează un masaj de relaxare inspirat din Shiatsu și masajul californian, utilizând uleiul bogat în ingrediente nutritive. Acest masaj creează o senzație de relaxare generală, completată de aplicarea cremelor nutritive ce asigură hidratarea instantanee și de durată. Acest ritual sporește acțiunea și penetrarea ingredientelor active pe parcursul tratamentului. Pielea se simte confortabilă și moale, iar unghiile sunt hrănite și revitalizate.

Sursa: Phyts

Utilizare: tratament intensiv de 4 săptămâni (1 pe săptămână). Pentru întreținere 1 tratament la fiecare două săptămâni.
Durata🕒: 45 min.

Ingrediente active:
🌱 Argan- fortifiere,revitalizare și catifelare
🌱 Myrtle- fortifiere.
🌱 Jojoba- catifelare și hrănire
🌱 Acid hialuronic vegetal – hidratare puternica

Rezultate:
✅ Relaxare garantată
✅ Piele frumoasa și protejată
✅ Mainile moi și mătăsoase
✅ Picioare frumoase, cu o piele netedă, catifelată și hidratată

Descoperă un ritual de Manichiură, Pedichiură SPA 100% organic oferit de Phyts & Alpha Beauty. Prețuim pielea mâinii, îngrijim unghiile și îți oferim o experiență unică.

Iată în ce constă ritualul MANI PEDI SPA, Instant Douceur by Phyts & Alpha Beauty

Produsele profesionale Phyt’s sunt disponibile în fiole de unică folosință, fapt ce le garantează igiena și puritatea. In plus, ele nu conțin parabeni, phenoxietanol sau conservanți sintetici.

Ritualurile de manichiură și pedichiură sunt 100% organice, de asemenea, garantează o îngrijire premium pentru piele și unghie, fără a neglija aspectul final: aplicarea culorii semipermanente din gama OPI, Cupio, Nolia.

Descoperă un ritual complet în cabinetul specialistului. Sună chiar acum la numărul 0754.633.422 sau lasă-ne un mesaj pe contact@alphamedica.ro

Descoperă produsele pentru acasă
care ți se potrivesc

MANI SPA - gama de ingrijire pentru acasă

  • Cremă de mâini: Hrănește și protejează – Datorită ingredientelor organice active această cremă-tratament catifelează, hrănește mâinile și întărește unghiile. Protejează mâinile de agresiuni externe (apă caldă, rece, săpun). Repară și calmează mâinile deteriorate. Pielea este netedă și hrănită.
    Utilizare: Masati pe maini si unghii zilnic, de cate ori este nevoie.
  • Ulei de cuticule: Hrănește, protejează, întărește – Bogat în uleiuri esențiale este perfect pentru a întări și a proteja unghiile fragile și deteriorate. Are acțiune reparatoare, ajută la protejarea împotriva agresiunilor zilnice, restaurează delicatețea, unghiile sunt întărite și revitalizate.
    Utilizare: Masați pe cuticule și unghii zilnic.
  • Cremă reparatoare de picioare: Cremă hidratantă și hrănitoare, bogată în uleiuri virgine pure lasă pielea catifelată și netedă. Picioarele uscate și deteriorate sunt hrănite și protejate.
    Utilizare: Masati pe picioare si degete de cate ori este nevoie.

Ne-am propus încă de la început să avem 100% clienți fericiți. Totul ține de atitudinea personalului, de calitatea serviciilor, dar și de modul în care ești primit. În centrul nostru te bucuri de atenția meritată, de o îngrijire premium. de tratamente cosmetice organice și de o multitudine de echipamente și servicii care să te facă să ne alegi de fiecare dată.

Nu mai sta pe gânduri. Alege îngrijirea premium.  Alege Alpha Beauty. Suntem aici pentru tine, cu oferte speciale, pachete special gândite pentru tine, tenul, corpul și mintea ta, într-o abordare integrată, aproape de sufletul tău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Asistent virtual