Slim Express

Xmas-Beauty-13.png

Xmas Beauty 14

Ce conține?

Diagnosticare corporală și 2 terapii de remodelare corporală: HiMFU + Masaj transdermic Dermocell

 

Descriere:

Pachetul Slim Express conține 2 terapii de remodelare corporală: terapia HiMFU și un masaj transdermic Dermocell, cu rol în redefinirea conturului corporal.

Terapia HiMFU este o terapie non-invazivă, eficientă și spectaculoasă prin rezultatele obținute, fiind supranumită ”Liposucție virtuală” datorită numărului mare de adipocite distruse în urma tratamentului localizat. Cu ajutorul tehnologiei Infraroșu Multifocal, permite penetrarea controlată a țesutului adipos până la 3 centimetri, distrugând un număr important de adipocite într-un mod nedureros.

Această terapie acșionează prin unde cavitaționale de înaltă frecvență care produc o presiune în interiorul celulei grase. Dilatările și comprimările repetate și rapide ale acestor celule propud spargerea lor imediată și o reducere rapidă a centimetrilor în plus.

Masajul Transdermic Dermocell este o terapie eficientă cu rol anticelulitic și de tonifiere, recomandată de specialiștii noștri pentru redefinirea conturului corporal. Terapia îmbină forța de sucțiune a vacumului cu două role mobile și cu terapia LED, care lucrează concomitent pentru un control complet al terapiei. Se stimulează producția de elastină, coalgen, Dermocell-ul având și efect de drenaj limfatic foarte bine agreat.

logo alphamedica min


Alpha MedicaLocație

Voinești, DN72A, 159
Dâmbovița


Email

contact@alphamedica.roAlpha BeautyLocație

Bulevardul Carol I, nr. 31, Târgoviște


Email

contact@alphamedica.roSocial


Facebook

https://www.facebook.com/AlphaMedica


Instagram

https://www.instagram.com/alpha.medica/


Youtube

https://www.youtube.com/AlphaMedicaContact


Telefon

0748 633 422


Locație

Voinești, DN72A, 159
Dâmbovița


Email

contact@alphamedica.roNewsletter


Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ultimele noutăți Alpha Medica!
  Social


  Facebook


  Instagram


  Youtube  Copyright AlphaMedica 2021. Toate drepturile rezervate.  Copyright AlphaMedica 2021. Toate drepturile rezervate.