ANTIAGING / BEAUTY DRIP

Xmas-Beauty-11.png

Xmas Beauty 12

Terapia Beauty Drip Alpha Medica de înfrumusețare are la bază o formulă de vitamine și oligoelemente care ajută la regenerarea părului și a pielii, făcându-le mai puternice și oferindu-le un aspect mai sănătos.

Acest tratament este concentrat în lichide IV, electroliți, vitamine din complexul B, vitamina C, antioxidanti și biotină, care vă vor face să arătați și să vă simțiți cel mai bine.

Urmează un eveniment special sau o ocazie importantă și vrei să arăți cât mai bine? Multe dintre vedetele de top de la Hollywood folosesc terapiile intravenoase cu vitamine și antioxidanți înainte de evenimentele de pe Carpet Roșu pentru a le ajuta să-și detoxifice corpul și să arate sănătos și strălucitor.

Radicalii liberi și acumularea de toxine pot duce la aspectul plictisitor al pielii, părului și unghiilor. Terapia IV vă curăță în mod natural corpul și elimină toxinele pentru a oferi pielii un aspect tânăr și întinerit

logo alphamedica min


Alpha MedicaLocație

Voinești, DN72A, 159
Dâmbovița


Email

contact@alphamedica.roAlpha BeautyLocație

Bulevardul Carol I, nr. 31, Târgoviște


Email

contact@alphamedica.roSocial


Facebook

https://www.facebook.com/AlphaMedica


Instagram

https://www.instagram.com/alpha.medica/


Youtube

https://www.youtube.com/AlphaMedicaContact


Telefon

0748 633 422


Locație

Voinești, DN72A, 159
Dâmbovița


Email

contact@alphamedica.roNewsletter


Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ultimele noutăți Alpha Medica!
  Social


  Facebook


  Instagram


  Youtube  Copyright AlphaMedica 2021. Toate drepturile rezervate.  Copyright AlphaMedica 2021. Toate drepturile rezervate.