Pachet tratament Aqua Hidratare Intensă pentru față și ochi by Phyts

5-min-1-1200x1200.png

Ce conține?

Tratament cosmetic profesionist, 100% organic Phyts Aqua de hidratare intensivă pentru față și ochi. Dublu ritual de îngrijire pentru față și ochi, un răsfăț total și dedicat nevoilor tenului tău.

5 min 1

Descriere:
Tratamentul de hidratare Aqua reprezintă un ritual de hidratare intensivă, care redă elasticitatea pielii, păstrează catifelarea și rezistența la agresiuni externe, prevenind îmbătrânirea celulară.

Complexul de îngrijire AQUA are în componența sa ingredienți de origine naturală, dar și un element esențial în procesul de hidratare: Acidul hialuronic de origine vegetală, obținut prin fermentarea grâului și a porumbului, atent elaborat:

 • Acid hialuronic cu greutate moleculară scăzută, cu rol hidratant, pătrunde până în straturile profunde ale dermului, redând elasticitatea și activând procesele regeneratoare de la acest nivel.
 • Acid hialuronic cu greutate moleculară ridicată păstrează nivelul de hidratare superficial al epidermei, prevenind pierderea apei.

Te intrebi ce mai conține în plus tratamentul AQUA Phyts, de-l face să fie atât de diferit de alte soluții de îngrijire?

 • Acid hialuronic de origine vegetala – hidratant, regenerant.
 • Aloe vera extract  – hidratant.
 • Ulei virgin de floarea soarelui – regenerant.
 • Ulei virgin de alune – regenerant, protector.
 • Ulei esențial de lemn Ho – revitalizant, protector, calmant.
 • Ulei virgin de macadamia – hranitor, hidratant.

Ca și pași de îngrijire, ritualul AQUA este compus din: Lapte demachiant delicat – Lait de Soin,  Loțiune tonică – Tonique, Hidratant concentrat – Concentre Hydratant, Ser calmant – Serum Confort,  Cremă hidratanta- Creme Hydratante, ingrediente care se activează prin masaj și prin tehnicile unice de Naturo estetică organică disponibile în cabinetului specialistului Alpha Beauty by Alpha Medica.

Dispunerea acestor produse în mono-doze, individual ambalate, face ca ritualul AQUA, precum toate ritualurile Phyts, să fie extrem de bine agreat, cu tolerabilitate ridicată, eficiență crescută și risc de contaminare eliminat.

Farmecul Phyts este tocmai ambalarea produselor în sticluțe de unică utilizare, fapt ce permite o dozare completă a produsului în fiecare pas de tratament. Mai mult, ingredientele sunt 100% organice, conservarea făcându-se cu ajutorul uleiurilor esențiale, ce permit stabilitatea formulelor.

 

Preț inițial: 500 lei/ ședință, preț actual 300 lei/ ședință

Promoție valabilă până la 31.12.2021

logo alphamedica min


Alpha MedicaLocație

Voinești, DN72A, 159
Dâmbovița


Email

contact@alphamedica.roAlpha BeautyLocație

Bulevardul Carol I, nr. 31, Târgoviște


Email

contact@alphamedica.roSocial


Facebook

https://www.facebook.com/AlphaMedica


Instagram

https://www.instagram.com/alpha.medica/


Youtube

https://www.youtube.com/AlphaMedicaContact


Telefon

0748 633 422


Locație

Voinești, DN72A, 159
Dâmbovița


Email

contact@alphamedica.roNewsletter


Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ultimele noutăți Alpha Medica!
  Social


  Facebook


  Instagram


  Youtube  Copyright AlphaMedica 2021. Toate drepturile rezervate.  Copyright AlphaMedica 2021. Toate drepturile rezervate.