Pachet tratament AROMACLEAR

Frumusețea care se regenerează

Întâmpină sezonul rece cu ofertele speciale Alpha Beauty by Alpha Medica.

Am pregătit special pentru tine o serie de tratamente faciale, dermato-cosmetice și corporale, cu scopuri diferite: relaxare, slăbire în centimetri, anti-aging sau de hidratare. La Alpha Beauty credem că, indiferent de vreme și vremuri, atenția și respectul pentru propria-ți persoană nu trebuie să îți lipsească. 

Îngrijește-te corespunzător și acordă-ți o ora de răsfăț în fiecare zi. 

Tratament Aromaclear

        Conține:
  • 2 Tratamente Aroma Clear
  • Gratuit: 2 ședințe de Laserterapie de Joasă Frecvență, cu diodă Roșu, Infraroșu, Aplicație Extern, la nivel facial
        Prețuri generale/ ședință:
  • Tratament facial Aroma Clear- 250 lei
  • Laserterapie de Joasă Frecvență Externă –  50 lei
* Oferta se aplică doar la achiziționarea întregului pachet.

Tratament Aroma Clear

Imperfecțiunile, excesul de sebum, strălucirea sunt semne ale unui ten gras, care necesită, deseori, un plus echilibru si puritate. Pentru a raspunde acestor nevoi, tratamentul AROMA CLEAR by Phyts & Alpha Beauty a concentrat cele mai pure uleiuri esențiale in inima formulelor sale: esențe ce vizează în mod specific problemele pielii cu tendință de îngrășare.

Mai multe detalii aici.

Laserterapie de Joasă Frecvență externă

Laserterapie de Joasă Frecvență Roșu, Infraroșu are efect antiinflamator, antibacterial și de reducere a dimensiunii glandei sebacee. Reglează, așadar, cantitatea de sebum secretată, având rol de protecție. Se utilizează adesea în combinații cu substanțe de fotosensiblizare, dar și împreună cu tratamente target antiacneice, cum este și cel AROMA CLEAR.

Descoperă ofertele speciale Alpha Beauty by Alpha Medica. Pășește într-o lume de vis, a ritualurilor fitocosmetice organice 100%, adaptate nevoilor tenului tău. ”Frumusețea care se regenerează” nu este un mit, ci este un simbol pentru toate tratamentele Alpha Beauty.

Află ce ți se potrivește!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Asistent virtual