Pachetul ANTIAGE

Frumusețea care se regenerează

Întâmpină sezonul rece cu ofertele speciale Alpha Beauty by Alpha Medica.

Am inaugurat în mod oficial divizia de frumusețe a Clinicii Alpha Medica, motiv pentru care te invităm să descoperi surprizele noastre. Ne dorim să fim mai aproape de tine cu un concept FRESH, 100% organic, iar pachete special gândite pentru tine sigur îți vor trezi interesul.

Tratament Antiage

        Conține:
  • 2 Tratamente Antiage Multivita
  • 2 Ședințe Crioradiofrecvență
  • 1 ședințe Face Dermoled
        Prețuri generale/ ședință:
  • Tratament Multivita – 300 lei
  • Crioradiofrecvență facială – 90 lei
  • Dermoled – 50 lei
* Oferta se aplică doar la achiziționarea întregului pachet.

Tratament Multivita Antiage

Îmbătrânirea pielii este un mecanism celular complex ce depinde de factori interni (un proces natural, ireversibil) și factori externi (raze UV, poluare, tutun). Odată cu vârsta, pielea se schimbă, își pierde hidratarea naturală și elementele fundamentale se epuizează. Multivita Antiage by Phyts and Alpha Beauty reprezintă tratamentul preferat de prevenire a semnelor de îmbătrânire cutatantă, cu proprietăți de hidratare și rejuvenare. 

Crioradiofrecvență Facială

Crioradiofrecvența este o terapie revoluționară ce îmbină concomitent criogenia (-15 grade) cu radiofrecvența (+60 grade). Combinația celor două tehnologii conduce la diminuarea straturilor de grăsime prin contractarea țesuturilor, în timp ce sunt stimulate refacerea colagenului și elasticitatea pielii. Crioterapia ajută la liftarea tegumentului iar combinația cu terapia
de radiofrecvență se personalizează în
funcție de mai multe criterii.

Dermoled

Drenaj limfatic facial DermoLED îmbină led-terapia și funcția de drenaj, fiind o metodă eficientă și non invazivă de reîntinerire și tonifiere a pielii. Această terapie stimulează producția de colagen și de elastină, producând efectul de biostimulare și regenerare.  Revitalizează și reface micile leziuni ale tenului.

Descoperă ofertele speciale Alpha Beauty by Alpha Medica. Pășește într-o lume de vis, a ritualurilor fitocosmetice organice 100%, adaptate nevoilor tenului tău. ”Frumusețea care se regenerează” nu este un mit, ci este un simbol pentru toate tratamentele Alpha Beauty.

Află ce ți se potrivește!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Asistent virtual