Pachetul EQUILIBRE

Frumusețea care se regenerează

Întâmpină sezonul rece cu ofertele speciale Alpha Beauty by Alpha Medica.

Am pregătit special pentru tine o serie de tratamente faciale, dermato-cosmetice și corporale, cu scopuri diferite: relaxare, slăbire în centimetri, anti-aging sau de hidratare. La Alpha Beauty credem că, indiferent de vreme și vremuri, atenția și respectul pentru propria-ți persoană nu trebuie să îți lipsească. 

Îngrijește-te corespunzător și acordă-ți o ora de răsfăț în fiecare zi. 

Descoperă pachetul Equilibre 

Tratament Equilibre

        Conține:
  • 2 Tratamente Nourissant
  • 1 Masaj Facial cu Bețe de Bambus
  • 1 Ședință Radiofrecvență
  • 2 Tratamente Mani SPA
  • 1 Manichiură Semipermanentă
        Prețuri generale/ ședință:
  • Tratament facial Nourissant – 180 lei
  • Masaj facial cu bețe de bambus
  • Radiofrecvență facială – 80 lei
  •  Manichiură SPA – 150 lei
  • Manichiură Semipermanentă – începând cu 60 lei
* Oferta se aplică doar la achiziționarea întregului pachet.

Tratament Equilibre Puriffiant

Pentru ten normal cu tendință de uscare (include față, decolteu și brațe).

Oferă nutrienții atât de necesari acestui tip de ten, hrănind și protejând epiderma. Un tratament cu rol de a proteja filmul hidrolipidic al pielii, de a hrăni și de a echilibra tenul. Ingredientele active precum Nalbă, Aloe Vera, Portocală, Lotus, Floarea Soarelui, Verbină, reușesc să echilibreze și să ofere luminozitate tenului.

Mai multe detalii în cel mai recent articol Alpha Beauty: https://alphamedica.ro/tratament-equilibre-by-phyts-alpha-beauty/

Tratament Equilibre Nourrisant

Pentru ten normal, mixt sau gras, dezechilibrat (include fața, decolteu, brațe).

Echilibrarea tenului și purifierea acestuia în profunzime, cu scopul de a obține un ten curat și matifiat. Tratamentul Purifiant reprezintă cocktail de ingrediente active astringente ce purifică și protejează
pielea, echilibrând excesul de sebum. Conține Camfor, Petit Grain, Mentă, Mușcată, Lămâie, Eucalipt,
Coada Șoricelului.

Mai multe detalii în cel mai recent articol Alpha Beauty: https://alphamedica.ro/tratament-equilibre-by-phyts-alpha-beauty/

Masaj Facial cu bețe de Bambus

Un ritual preferat în orice tip de tratament facial, masajul cu bețe de bambus reprezintă una dintre cele mai spectaculoase metode de activare a tenului. Redă luminozitatea, stimulează producția de colagen prin regenerarea fibroblaștilor, tonifiază și redă fermitatea. Este o manevră foarte plăcută, dar sesizabilă la nivelul pielii feței. Cele mai frumoase rezultate se văd în zona glabelei sau la comisura ochilor. Descoperă-l și tu.

Radiofrecvență facială

Radiofrecvența este un tratament revoluționar în materie de frumusețe, fiind prima terapie non-invazivă care conferă elasticitate și fermitate pielii și care ajută la regenerarea depozitelor de colagen și elastină, dar și la producerea de noi fibre.


Efect antirid, tonifiant, lifting, eficient pe pielea lăsată a gâtului, bărbie dublă.

Mani SPA Phyts

Ritualul special creat pentru îngrijirea mâinilor, Phyts Nail SPA este unul ce necesită atenție deosebită. Pașii tratamentului sunt respectați cu strictețe, timpul este alocat eficient, astfel încât, în final, să obținem un rezultat minunat.

Ingredientele organice 100% conținute de ritualul Phyts Nail SPA au rol de exfoliere a celulelor moarte, protecție și hidratare. Pregătirea se face prin dezinfectare cu Naturoderm, curățarea cuticulei și pregătirea pielii mâini pentru ca ingredienții activi să pătrundă.

Mâini catifelate, numai bune de mângâiat, hidratare maximă și senzație de catifelare ce rămâne chiar și după ce te speli pe mâini. Află mai multe detalii pe blog-ul Alpha Beauty, citit articolul despre Ritualuri de Manichiură și Pedichiură SPA la Alpha Beauty.

Despre pașii de tratament și cum decurge întregul proces afli în cel mai recent clip pregătit special pentru tine, pentru a vedea pas cu pas de ce Mani SPA Phyts este diferit. Alege-l acum!

Manichiură Semipermanentă

Știm că unghiile reprezintă cartea de vizită a unei femei, iar o manichiură impecabilă spune foarte multe. Alege să îți îngrijești pielea mâinilor, cuticula, dar și unghiile. 

După ritualuri specifice de îngrijire, culoarea și modelul vor fi acel touch elegant mult dorit. Noi alegem culori semipermanente care, prin tehnici specifice, nu atacă unghia naturală și se păstrează pe unghie mult timp.

Din acest pachet face parte manichiura semipermanentă din gama Cupio, Nolia sau OPI, dar departamentul de Manichiură are și alte surprize: manichiură cu gel, manichiură rubber, cu gel. Sună acum la numărul 0754633422, întreabă de Ionela Stanciu, Nail Artist Alpha Beauty și programează-te chiar acum pentru o mani pedi SPA, semi sau clasică de invidiat. 

Descoperă ofertele speciale Alpha Beauty by Alpha Medica. Pășește într-o lume de vis, a ritualurilor fitocosmetice organice 100%, adaptate nevoilor tenului tău. ”Frumusețea care se regenerează” nu este un mit, ci este un simbol pentru toate tratamentele Alpha Beauty.

Află ce ți se potrivește!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Asistent virtual