Pachetul GLOBAL ANTIAGE

Frumusețea care se regenerează

Întâmpină sezonul rece cu ofertele speciale Alpha Beauty by Alpha Medica.

Am pregătit special pentru tine o serie de tratamente faciale, dermato-cosmetice și corporale, cu scopuri diferite: relaxare, slăbire în centimetri, anti-aging sau de hidratare. La Alpha Beauty credem că, indiferent de vreme și vremuri, atenția și respectul pentru propria-ți persoană nu trebuie să îți lipsească. 

Îngrijește-te corespunzător și acordă-ți o ora de răsfăț în fiecare zi. 

Descoperă pachetul Global Antiage 

Tratament Global Antiage

        Conține:
  • 2 Tratamente Panacee
  • 1 Ședință Crioradiofrecvență Facială
  • 1 Ședință Microdermoabraziune
        Prețuri generale/ ședință:
  • Tratament facial Panacee – 330 lei
  • Crioradiofrecvență facială – 90 lei
  • Microdermoabraziune – 80 lei
* Oferta se aplică doar la achiziționarea întregului pachet.

Tratament Panacee

Phyt’s Panacée are o acțiune globală împotriva îmbătrânirii: reduce ridurile, oferă fermitate, hrănește, hidratează, regenerează, stimulează reînnoirea celulară și îmbunătățește aspectul petelor pigmentare.

Mai multe detalii în cel mai recent articol Alpha Beauty: Tratament Global Anti-Age Panacee

Crioradofrecvență Facială

Crioradiofrecvență combină concomitent criolipoliza (-15 grade) cu radiofrecvența (+60 grade), având efecte spectaculoase pe partea de liftare, compactare și laxitate, putând fi folosită inclusiv pe pielea afectată de telangiectazii. Crioradiofrecvență este un tratament efient pentru diminuarea aspectului de bărbie dublă, anti-rid, redefinirea conturului facial și redobândirea fermității.

Microdermoabraziune

Microdermoabraziunea cu pulbere de diamant unul dintre cele cel mai eficient tratament de curățare, reîmprospătare și refacere a supleții tenului. MDA combate ridurile fine și liniile de expresie, elimină semnele  de fotoîmbătrânire, combate punctele negre, exfoliază celulele moarte de la    suprafața tegumentului, reglează excesul de sebum, tratează cicatricile post-acnee.

Descoperă ofertele speciale Alpha Beauty by Alpha Medica. Pășește într-o lume de vis, a ritualurilor fitocosmetice organice 100%, adaptate nevoilor tenului tău. ”Frumusețea care se regenerează” nu este un mit, ci este un simbol pentru toate tratamentele Alpha Beauty.

Află ce ți se potrivește!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Asistent virtual