Pachetul PROTECT

Frumusețea care se regenerează

Întâmpină sezonul rece cu ofertele speciale Alpha Beauty by Alpha Medica.

Indiferent de vreme și de vremuri, trebuie să fim pregătiți. Imunitatea este cea care, deși nu doare când este afectată, este responsabilă de numeroase dereglări ale organismului. Fii atent la primele semnale și ai grijă de ea cu pachetul PROTECT by Alpha Beauty.

Tratament Protect

        Conține:
  • 1 Evaluare ten sub lupă, coordonată de specialist
  • 1 Tratament cosmetic personalizat
  • 1 ședință de Oxigenare
  • 1 Vitaminoterapie
 Prețuri generale/ ședință:
  • Evaluare ten – 80 lei
  • Tratament cosmetic – prețuri începând de la 150 lei
  • Ședință Oxigenare între 100-250 de lei
  • Ședință Vitaminoterapie între 150-400 de lei
* Oferta se aplică doar la achiziționarea întregului pachet.
**prețurile generale/ ședință pot suferi modificări în funcție de frecvență, plan terapeutic, rețetă

Evaluare profesionistă de ten

Indiferent de nevoile tenului tău, profesionistul nostru va găsi o soluție adecvată. De ce suntem atât de siguri? Pentru că la Alpha Beauty abordarea dermato-cosmetică este una personalizată și va începe întotdeauna cu o evaluare profesionistă de ten. Sub lupa, după o demachiere corectă se observă nevoile tenului tău și știm exact pe ce să ne concentrăm în timpul unui tratament. Hai să descoperim împreună nevoile tale.

Tratament cosmetic personalizat

După o evaluare specifică de ten, mai este doar un pas: alegerea tratamentului personalizat. Folosind produse organice 100%, fiole sterile de creme, loțiuni, uleiuri și serumuri create pentru toate nevoile tenului, precum și beneficiind de experții centrului nostru, ritualul cosmetic devine o plăcere. Nu realizezi cât de rapid trece timpul, dar știi exact ce bine îi face tenului tău.

Terapii de Oxigenare

Fie că vorbim de Terapii de Oxigenare Intravenoasă sau de Terapii de Oxigenare Hiperbară, ambele tehnologii sunt folosite pentru protejarea și întărirea sistemului imunitar.

Oxigenul pur, aliat unic al organismului, sporește mecanismele antioxidante și antiinflamatorii ale corpului și acționează împotriva stresului oxidativ, cauza celor mai multe afecțiuni cronice.

Foarte multe dintre afecțiunile de care suferim (așa numitele comorbidități) sunt cauzate de lipsa de oxigen în țesuturi și organe.

Oxigenul este unul dintre cei mai importanți combustili ai organismului. El este preluat din plămâni și transportat prin sânge, de către celulele roșii, către țesuturi și organe.

Terapia cu oxigen hiperbar îmbunătățește procesul natural de regenerare al organismului prin inhalarea de oxigen pur, de concentrații mari, de peste 21%, la o presiune atmosferică controlată și de trei ori mai mare decât cea normală.

Efectul terapiei este acela că organismul devine hiperoxigenat. Respirarea oxigenului pur sub presiune mărește abilitatea organismului de a se vindeca, având și multiple alte beneficii.

Vitamonoterapia

Cu Terapiile Intravenoase vitaminele, mineralele, antioxidanții și aminoacizii esențiali corpului nostru sunt administrate în mod sistemic, direct în sistemul circulator prin puncție venoasă, permițând aborbția optimă de nutrienți.  Transferul vitaminelor și antioxidanților către bariera gastrointestinală este facil și contribuie în mod direct la reglarea nivelului celular.

Terapiile Intravenoase  sunt gândite de specialiștii noștri pe baza unor formule și doze de absorbție optimă, fiind eficiente cu fiecare infuzie.

Descoperă ofertele speciale Alpha Beauty by Alpha Medica. Pășește într-o lume de vis, a ritualurilor fitocosmetice organice 100%, adaptate nevoilor tenului tău. Mai mult, noi credemăm că ”Mens Sana in Corpore Sano”, un ten frumos nu este deajuns. Are nevoie de o minte sănătoasă, un corp sănătos, stabilitate emoționale și echilibru în toate.

Frumusețea care se regenerează” nu este un mit, ci este un simbol pentru toate tratamentele Alpha Beauty, indiferent dacă sunt pentru ten, unghii, minte sau trup.

Află ce ți se potrivește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Asistent virtual