Pachetul RELAX

Frumusețea care se regenerează

Întâmpină sezonul rece cu ofertele speciale Alpha Beauty by Alpha Medica.

Am pregătit special pentru tine o serie de tratamente faciale, dermato-cosmetice și corporale, cu scopuri diferite: relaxare, slăbire în centimetri, anti-aging sau de hidratare. La Alpha Beauty credem că, indiferent de vreme și vremuri, atenția și respectul pentru propria-ți persoană nu trebuie să îți lipsească. 

Îngrijește-te corespunzător și acordă-ți o ora de răsfăț în fiecare zi. 

Tratament Relax

        Conține:
  • 6 Masaje de relaxare
  • 3 Mani/ Pedi SPA by OPI
  • GRATUIT: 6 ședințe de Laserterapie de Joasă Frecvență Externă
        Prețuri generale/ ședință:
  • Masaj relaxare – 65 lei
  • Mani/ Pedi SPA by OPI – 100 lei
  • Laserterapie de Joasă Frecvență Externă –  50 lei
* Oferta se aplică doar la achiziționarea întregului pachet.
**prețurile generale/ ședință sunt stabilite în funcție de orele alocate tratamentului, frecvență, plan de tratament și pot suferi modificări

Masaj de relaxare

Ce poate fi mai plăcut după o zi obositoare decât un masaj relaxant? Lasă-te purtată de aromele îmbietoare ale uleiurilor esențiale de lavandă, provenite din ferme alese, precum Dibu FARM, dar și cele organice 100% marca Phyts. Apoi, relaxează-te complet cu muzica SPA în surdină, sub atenta îngrijire a terapeutului nostru.

Manichiura sau Pedichiură SPA

Mâinile și picioarele noastre sunt atât de importante și, din păcate, de prea puține ori le oferim atenția necesară. Alege să îți completezi sesiunea de răsfăț cu o ședință de manichiură sau o pedichiură SPA, unde să te răsfeți printr-o hidratare corespunzătoare și un masaj prelungit cu acupresură pentru reducerea stresului și eliberarea tensiunii. Vei rămâne fidel terapiei SPA Mani/ Pedi cu produsele OPI Pro Spa.

Laserterapie de Joasă Frecvență externă

Laserterapie de Joasă Frecvență Roșu, Infraroșu are efect antiinflamator și de decongestionare a tensiunii acumulate la nivel cervical, toracal sau lombar. În plus, căldura degajată oferă acestui tip de tratament proprietăți de relaxare. Vei avea numai de câștigat dacă îl alegi.  Laserterapia de Joasă Frecvență externă cu dioda roșu-infraroșu se folosește și în tratamente ortopedice, fiind disponibilă în cadrul clinicii Alpha Medica.

Descoperă ofertele speciale Alpha Beauty by Alpha Medica. Pășește într-o lume de vis, a ritualurilor fitocosmetice organice 100%, adaptate nevoilor tenului tău. ”Frumusețea care se regenerează” nu este un mit, ci este un simbol pentru toate tratamentele Alpha Beauty.

Află ce ți se potrivește!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Asistent virtual