Pachetul SENSI

Frumusețea care se regenerează

Întâmpină sezonul rece cu ofertele speciale Alpha Beauty by Alpha Medica.

Am pregătit special pentru tine o serie de tratamente faciale, dermato-cosmetice și corporale, cu scopuri diferite: relaxare, slăbire în centimetri, anti-aging sau de hidratare. La Alpha Beauty credem că, indiferent de vreme și vremuri, atenția și respectul pentru propria-ți persoană nu trebuie să îți lipsească. 

Îngrijește-te corespunzător și acordă-ți o ora de răsfăț în fiecare zi. 

Descoperă pachetul SENSI

Tratament Sensi

        Conține:
  • 4 Tratamente Sensi
  • 2 Ședințe Oxigenare Hiperbară
  • 2 Ședințe Crioradiofrecvență facială
        Prețuri generale/ ședință:
  • Tratament facial Sensi (pentru ten sensibil) – 250 lei
  • Oxigenare Hiperbară 150 lei
  • Crioradiofrecvență facială – 90 lei
* Oferta se aplică doar la achiziționarea întregului pachet.

Tratament Sensi by Phyts & Alpha Beauty

Sensi Phyt’s calmează pielea sensibilă și oferă catifelare, protejând totodată împotriva factorilor externi, prin întărirea funcției barieră a pielii și hidratarea acesteia. Pielea se simte din nou comfortabilă.

Ritualul presupune o ingrijire specială. Infuzarea ingredientelor active precum extractul de Floare de bumbac, extract de Mirabilis, extract de Magnolie se face cu multă grijă, după o demachiere corectă. Acestea oferă tenului sensibil senzația de calmare având obiective foarte bine definite: decongestionare, hidratare, protecție și eliminarea senzației de mâncărime.

Este un tratament organic ce rezolvă toate problemele tenului sensibil, fiind foarte bland si delicat cu pielea.

Mai multe detalii în cel mai recent articol Alpha Beauty: Tratamentul SENSI by Phyts & Alpha Beauty

Terapia cu Oxigen Hiperbar

Oxigenul pur, aliat unic al organismului, sporește mecanismele antioxidante și antiinflamatorii ale corpului și acționează împotriva stresului oxidativ, cauza celor mai multe afecțiuni cronice.

Oxigenul este unul dintre cei mai importanți combustili ai organismului. El este preluat din plămâni și transportat prin sânge, de către celulele roșii, către țesuturi și organe.

Terapia cu oxigen hiperbar îmbunătățește procesul natural de regenerare al organismului prin inhalarea de oxigen pur, de concentrații mari, de peste 21%, la o presiune atmosferică controlată și de trei ori mai mare decât cea normală.

Efectul terapiei este acela că organismul devine hiperoxigenat. Respirarea oxigenului pur sub presiune mărește abilitatea organismului de a se vindeca, având și multiple alte beneficii.

Crioradiofrecvență Facială

Crioradiofrecvența este o terapie revoluționară ce îmbină concomitent criogenia (-15 grade) cu radiofrecvența (+60 grade). Combinația celor două tehnologii conduce la diminuarea straturilor de grăsime prin contractarea țesuturilor, în timp ce sunt stimulate refacerea colagenului și elasticitatea pielii. Crioterapia ajută la liftarea tegumentului iar combinația cu terapia
de radiofrecvență se personalizează în
funcție de mai multe criterii.

Descoperă ofertele speciale Alpha Beauty by Alpha Medica. Pășește într-o lume de vis, a ritualurilor fitocosmetice organice 100%, adaptate nevoilor tenului tău. ”Frumusețea care se regenerează” nu este un mit, ci este un simbol pentru toate tratamentele Alpha Beauty.

Află ce ți se potrivește!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Asistent virtual