Pachetul SLĂBIRE SHOCK

Frumusețea care se regenerează #SlimFitandBeauty

Cine nu își dorește să se bucure de o siluetă zveltă, tonifiată și un aspect neted al pielii? Tratamentele de slăbire nu fac minuni, dar tehnologia modernă ne permite să abordăm zone greu accesibile, să targetăm punctele vulnerabile ale siluetei și să putem obține rezultate care întârzie să apară prin alte metode.

Așa este și echipamentul SCULPTOR disponibil la ALPHA BEAUTY.

Descoperă pachetul Slăbire SHOCK care aduce laolaltă cele mai râvnite terapii de remodelare corporală: HiMFU – High Intensity Multifocused Ultrasound, alături de Masajul Transdermic. Surpriza zilei: la achiziționarea acestui pachet ai gratuit 2 ședințe de Tunel cu Infraroșu pentru un efect wow. 

Fit the little black dress cu pachetul Slăbire SHOCK

Tratament Slăbire SHOCK

        Conține:
  • 3 + 1 Ședințe de HiMFU
  • 2 Ședințe de Masaj Transdermic Dermocell
  • 2 Ședințe de Tunel cu Infraroșu
        Prețuri generale/ ședință:
  • HiMFU – 300 lei
  • Masaj Transdermic Dermocell – 100 lei
  • Tunel cu Infraroșu – 50 lei
* Oferta se aplică doar la achiziționarea întregului pachet.

HiMFU

HiMFU (High Intensity Multi Focused Ultra Sound) este cea mai eficientă și spectaculoasă technologie de slăbire în centrimetri, neinvazivă și nedureroasă.

HiMFU reprezintă o cavitație profundă, bazată pe unde multi focale care converg în stratul adipos până la 2 cm, având acțiune localizată. Tehnologia este supranumită și liposucție virtuală.

Masajul Transdermic Dermocell

DERMOCELL este o terapie cu puternic efect anticelulitic constând în utilizarea unei tehnici de masaj transdermic mecanizat, cu vacuum. Această metodă de remodelare corporală mărește elasticitatea, fermitatea și flexibilitatea pielii, reduce vizibil vergeturile albe, elimină grăsimile și toxinele.

De asemenea, are efect de detoxifiere, drenaj limfatic și scădere în centimetri. Ideal în combinație cu Himfu sau CrioRF

Tunel cu Infraroșu

Sauna Infraroșie permite razelor infraroșii să degaje o căldură puternică și să pătrundă 5-6 cm în țesuturi, acționând aspura celulelor grase. Termoterapia este eficientă în lupta cu kilogramele, dar și în slăbire în centimetri.

Prin această metodă se combate celulita, circulația sangvină fiind mult îmbunătățită, sistemul imunitar este fortifiat și eliminarea stresului oxidativ și a retenției de apă este facilitată.

Descoperă ofertele speciale Alpha Beauty by Alpha Medica. Pășește într-o lume de vis, a ritualurilor fitocosmetice organice 100% și a tehnologiei premium de remodelare corporală.  ”Frumusețea care se regenerează” nu este un mit, ci este un simbol pentru toate tratamentele Alpha Beauty.

Află ce ți se potrivește!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Asistent virtual