Pachetul TONIC

Frumusețea care se regenerează #ToneSlimandBeauty

Am conceput pachete de tratament adaptate nevoilor fiecărora. Fie că vrei să slăbești, să te menții tonifiată, să ajuți corpul să elimine toxinele prin drenaj limfatic, fiecare terapie marca Alpha Beauty are rolul și obiectivul ei. Înainte de orice, propunem o analiză de corp prin bioimpedanță, dar și o măsurare corectă cu Kitul Cell Meter. Astfel, știm exact nevoiel corpului și ale tale și putem efectua un plan personalizat.

Dacă totuși vrei să alegi un tratament target, te invităm în cele ce urmează să descoperi tratamentul de remodelare corporală TONIC. 

Tratament Tonic

        Conține:
 • 4 împachetări Bruno Vassari
 • 4 ședințe de Tunel cu Infraroșu
 • 4 ședințe Masaj Transdermic
 • 4 ședințe CrioRF Corporal
        Prețuri generale/ ședință:
 • Împachetări Bruno Vassari – 75 lei
 • Tunel cu Infraroșu – 50 lei
 • Masaj Transdermic – 90 lei
 • Crioradiofrecvență Corporală –  250 lei
* Oferta se aplică doar la achiziționarea întregului pachet.

Împachetări Bruno Vassari

Tratament corporal ”șoc” împotriva celulitei (Reduce până la 2 cm în prima sedință)

Împachetările Bruno Vassari sunt recunoscute pentru eficiența dovedită, rezultate incredibile de la prima ședință, dar și pentru diversitatea lor.
Fiecare împachetare are rolul și obiectivul ei, însă noi, la Alpa Beauty am ales terapia EXPERT CELULLITE Body Care.

Linia pentru îngrijire, slăbire și efect anticelulitic Body Care, schimbă, reînnoiește și îmbunătățește în mod vizibil aspectul pielii, oferind un tratament complet pentru remodelarea siluetei și combaterea în mod eficient a celulitei.

Gama Body Care are la bază un complex revoluționar de agenți activi: alge marine, ceai verde, camfor și lavandă, ce stimulează termogeneza prin activarea adipocitelor, distrugand tesutul gras.

 • Tratament ”șoc” pentru întărire și fermitate corporale
 • Are ca scop redobândirea fermității epidermei
 • Tratament bifazic pentru pierdere în volum și întărire/ netezire a aspectului pielii
 • Între 1cm-4cm pierduți în talie și 0,5-2cm pe șolduri, încă de la prima ședință

Tratament anticelulitic de termosudație, împachetările Bruno Vassari provoacă o exudație (transpirație), care promovează eliminarea retenției de lichide și toxine prezente în organism, topind depunerile de grăsime, deblocând țesutul adipos congestiv și activând circulația sângelui.

Din proecsul specific, fac parte și Masca ”peel-off” care redă fermiate rapidă, finețea și elasticitatea pielii, dar și unul dintre cele mai eficiente peeling-uri corporale:  Peeling cu alge marine si ceai verde.

Tunel cu Infraroșu

Sauna Infraroșie permite razelor infraroșii să degaje o căldură puternică și să pătrundă 5-6 cm în țesuturi, acționând aspura celulelor grase. Termoterapia este eficientă în lupta cu kilogramele, dar și în slăbire în centimetri.

Prin această metodă se combate celulita, circulația sangvină fiind mult îmbunătățită, sistemul imunitar este fortifiat și eliminarea stresului oxidativ și a retenției de apă este facilitată.

Masajul Transdermic Dermocell

DERMOCELL este o terapie cu puternic efect anticelulitic constând în utilizarea unei tehnici de masaj transdermic mecanizat, cu vacuum. Această metodă de remodelare corporală mărește elasticitatea, fermitatea și flexibilitatea pielii, reduce vizibil vergeturile albe, elimină grăsimile și toxinele.

De asemenea, are efect de detoxifiere, drenaj limfatic și scădere în centimetri. În acest pachet elimină celulele adipoase localizate prin metoda de termosudație la Tunel și, respectiv prin împachetarea Expert Celulite Bruno Vassari. Practic, rezultatele sunt maximizate prin eliminarea adipocitelor în sistemul limfatic. În caz contrar, acestea se pot repoziționa în țesutul target, tratamentul fiind ineficient. 

Crioradiofrecvența corporală

Crioradiofrecvența este cea mai puternică terapie de refacere a structurii pielii, tonifiere și lifting corporal.

CrioRF stimulează formarea de noi fibre colagen, reduce aspectul de coajă de portocală, reface conturul corporal, reduce grăsimea localizată, elimină toxinele și combate retenția de apă.

Terapia combină CRIOGENIA cu RADIOFRECVENȚA pentru a combate aspectul neplăcut al pielii. Are rol de decongestionare a grăsimii localizare, tonifiind și netezind aspectul țesutului target. Folosirea Crioradiofrecvenței corporale nu presupune niciun disconfort, dimpotrivă. Terapia este recomandată să fie folosită alături de masajul transdermic, într-un plan de remodelare corporală premium, așa cum numai tehnologia SCULPTOR by ROWE, disponibilă la Alpha Beauty, poate oferi. 

Descoperă ofertele speciale Alpha Beauty by Alpha Medica. Pășește într-o lume de vis, a ritualurilor fitocosmetice organice 100% și a tehnologiei premium de remodelare corporală.  ”Frumusețea care se regenerează” nu este un mit, ci este un simbol pentru toate tratamentele Alpha Beauty.

Află ce ți se potrivește!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Asistent virtual