Remodelare corporală

Sună acum: 0754 633 422

Sculptează-ți frumusețea!

Recucerește-ți corpul și pășește cu încredere spre restul zilelor de vară!
Alege frumusețea, dar și sănătatea.
Alege noul nostru concept de estetică Alpha Beauty.

Fie că vrei să repari mici imperfecțiuni, să te detoxifiezi și tonifiezi sau că vrei pur și simplu să îți oferi un boost de încredere, vei fi pe mâini buni cu #specialiștiiAlphaMedica. 

După o primă diagnoză corporală profesionistă, vei putea alege între diferitele tipuri de tratamente și vom contura planul personalizat ce te va aduce mai aproape de silueta ta ideală. De la terapii de vitaminizare și slim boost, la crioradiofrecvență, masaj transdermic sau saună cu infraroșu și multe altele, soluțiile moderne ale noului concept Alpha Beauty by Alpha Medica vor deveni rutina ta. 

Cu rezultate vizibile încă de la prima ședință, vei observa efectele anti-celulitice, de modelare și lifting pe care tratamentele AlphaBeauty le vor avea asupra corpului tău. Nu doar că vei arăta mai bine, ci te vei și simți mult mai bine! 

Pentru că frumusețea ta este misiunea noastră, lasă-ne pe noi să avem grijă de tine. 

Tu doar bucură-te de micile plăceri ale vieții.

Nou la Alpha Beauty – #SuperGIVEAWAY Alert!

Nou la Alpha Beauty #SuperGIVEAWAY Alert!

Abonament 1 lună Alpha Beauty

Tratamente corporale SCULPTOR – Uzina Frumuseții

✔ ……………………..

Tratamentele organice 100% organice marca PHYT’s FRANȚA & Alpha Beauty vă oferă tratanebte Fitocosmetice Bioactive 100% Naturale , certificate organic prin cele mai recunoscute acreditări: Cosmebio și Qualite France.  Abordarea profesională, holistica a îngrijirii feței și corpului este cu un pas mai aproape de dumneavoastră.  

Diagnoză corporală


Body Analyzer + Cell Meter

(se achită doar dacă nu urmează un abonament corporal în  cadrul clinicii Alpha Medica)

Înainte de orice plan de remodelare corporală, în cadrul Centrului Medical Alpha Medica, efectuăm o serie de măsurători corporale (diagnoză corporală), care ne permit să alegem cea mai bună soluție pentru dumneavoastră. Această evaluare obiectivă ne permite să măsurăm în centimetri și kilograme înainte și după o procedură de înfrumusețare.

Cele mai importante aspecte evaluate sunt: greutatea, masa musculară, componenta grasă, indicele de masă corporală, vârsta metabolică, stadiile de celulită, gradul de retenție de apă, grăsimea viscerală ș.a. 

Sculptor


✔ Masaj transdermic/endermologic (30′)

✔ Liposucție virtuală HImFU (30′)

✔ CrioRadiofrecvență (30′)

Sculptor este supranumit Uzina Frumuseții îmbinând terapii premium preluate din zona medicală. Sculptor propune soluții de remodelare corporală eficiente, dar și tratamente faciale, cu rezultate vizibile de la prima ședință.

✔ CrioRadiofrecvență
✔ HiMFU Multifocal
✔ Masaj Transdermic
✔ Microdermoabraziune cu pulbere de diamant
✔ Face dermoled – Terapie Led Facial

Crioradiofrecvența este cea mai puternică terapie de refacere a structurii pielii, tonifiere și lifting corporal. Ea stimulează formarea de noi fibre colagen, reduce aspectul de coajă de portocală, reface conturul corporal, reduce grăsimea localizată, elimină toxinele și combate retenția de apă.

HiMFU sau High Intensity Multi Focused Ultra Sound este cea mai eficientă și spectaculoasă technologie de slăbire în centrimetri. HImFU reprezintă unde multi focale care converg în stratul adipos până la 2 cm, având acțiune localizată, fiin o metodă neinvazivă și nedureroasă.
Obiectivul este distrugerea definitivă a unui număr mare de adipocite (celule grase), asigurând slăbire între 1 -3 cm de la prima ședință.

Masajul Transdermic DERMOCELL este o terapie cu puternic efect anticelulitic constând în utilizarea unei tehnici de masaj transdermic mecanizat, cu vacuum. Această metodă de remodelare corporală mărește elasticitatea, fermitatea și flexibilitatea pielii, reduce vizibil vergeturile albe, elimiă grăsimile și toxinele. De asemenea, are efect de detoxifiere, drenaj limfatic și scădere în centimetri.

Electrostimulare


✔ Electrostimulare (45’)

Electrostimularea este o procedură sigură și simplă prin care micro curenții sunt aplicați pe principalele grupe musculare, contractându-i în mod controlat și stimulându-le activitatea. Această procedură întărește și definește musculatura, tonifiază silueta, îmbunătățește aspectul tegumentului, stimulează metabolismul să provoace energie în mușchi și crește fluxul sanguin.

Cele mai importante aspecte evaluate sunt: greutatea, masa musculară, componenta grasă, indicele de masă corporală, vârsta metabolică, stadiile de celulită, gradul de retenție de apă, grăsimea viscerală ș.a. 

Tunel Infraroșu


✔ Tunel IR (40-60’)

✔ Tunel IR + împachetări

✔ Tunel + Electrostimulare

Sauna Infraroșu și împachetările la cald au numeroase beneficii, atât individual, cât și utilizate împreună. Razele infraroșii degajă o căldură puternică și pătrund 5-6 cm în țesuturi, acționând aspura celulelor grase. Termoterapia este eficientă în lupta cu kilogramele, dar și în slăbire în centimetri. Prin această metodă se combate celulita, circulația sangvină este mult îmbunătățită, sistemul imunitar este fortifiat și eliminarea stresului oxidativ și a retenției de apă este facilitată.
Facial
 

✔ Dermoled facial

✔ Crio RF facial

✔ EMS facială

✔ Microdermoabraziune

DermoLED îmbină led-terapia și funcția de drenaj, fiind o metodă eficientă și non invazivă de reîntinerire și tonifiere a pielii. Această terapie stimulează producția de colagen și de elastină, producând efectul de biostimulare și regenerare. Se recomandă ca terapie individuală, însă, completată de tratamente faciale specifice și de microdermabraziune cu pulbere de diamant, DermoLED Facial își dovedește eficiența prin energia direcționată către piele. Revitalizează și reface micile leziuni ale tenului.

CrioRF™️ by SCULPTOR reprezintă o tehnologie patentată, conturând sinergia perfectă între Radiofrecvența bipolară și Crioterapie. Sistemul criogenic încorporat protejează pielea în timpul tratamentului și permite efectuarea unei terapii cu efecte vizibile imediat. Liftingul tegumentului și stimularea de fibre noi de colagen fac din această inovație cea mai puternică terapie de refacere a structuri pielii. Fără durere și disconfort, Crio-RF este o excelentă metodă de stimulare a elasticității la nivelul pereților vasculari prin procese specifice tip vasoconstrucție (produsă de crioterapie) și vasodilatație (produsă de radiofrecvență) repetitive. Astfel se produce oxigenarea intensă a țesutului.

EMS Facial sau electrostimularea facială reprezintă tehnica de microstimulare a musculaturii feței pentru redarea tonusului. Efect de reîntinerire, refacerea structurii de colagen și menținerea tonusului feței sunt 3 aspecte importante ale acestei terapii. Fitness-ul facial există, iar acest tip de tratament oferă rezultate de la prima ședință, în timp ce o serie de 12 tratamente îmbunătățește tonusul facial în medie cu 72%, crește nivelul de colagen cu 14% și circulația sanguină cu 38%.

Microdermabraziunea cu pulbere de diamant SCULPTOR by Alpha Beauty este considerat cel mai eficient tratament de curățare, reîmprospătare și refacere a supleții tenului. Este un tratament nonchirurgical, non-invaziv și nedureros de finisare a pielii.

La nivelul feței – combate ridurile fine și liniile de expresie, elimină semnele de fotoîmbătrânire, combate punctele negre, exfoliază celulele moarte de la suprafața tegumentului, reglează excesul de sebum, tratează cicatricile post-acnee.

Stick-urile de unică folosință cu pulbere de diamant sunt un concept exclusiv oferit de BodyHealth. Pulberea fină de diamant curăță excelent tenul, granulația ei fiind intactă la fiecare sesiune de tratament. Pulberea de diamant este hipoalergenică și oferă siguranță în aplicarea tratamentelor de microdermabraziune. Stick-urile au granulații diferite asigurând astfel tratamente personalizate și sigure fiecărui tip de ten.

Pachete

Servicii disponibile în curând

Extra/ Corporal

✔ Împachetări la cald
✔ Masaj de relaxare
✔ Masaj anticelulitic
✔ Epilare cu ceară
✔ Epilare cu pastă de zahăr

Terapii dermato-cosmetice faciale

✔ Tratamente faciale: hidratare, antirid, antiacnee
✔ Cosmetică facială
✔ Crioradiofrecvență facială
✔ Microdermoabraziune cu pulbere de diamant
✔ Face dermoled – Terapie Led Facial
✔ Plasma IQ – procedura medicala

”După naștere, refacerea corpului a fost foarte rapidă, datorită vârstei și a unui stil de viață activ. Merg des la sală, însă anumite zone cu țesut adipos localizat nu cedau. Am urmat la Alpha Medica terapiile de remdelare corporală cu Sculptor și m-am simțit excelent. Combinate cu alimentație echilibrată și un pic de sport, m-au ajutat să elimin centimetri în plus din talie și din jurul genunchilor. De la pimele ședințe HiMFU am văzut rezultatele. Am scăzut în centimetri și nu i-am mai pus la loc. Acum, menținerea este foarte importantă”

Cristina N., 28 de ani, pacientă Alpha Medica
Dacă vrei să afli mai multe informații despre metodele noastre, lasă-ne adresa ta de e-mail și te vom contacta

Pentru a afla mai multe despre Terapiile Alpha Medica, contactează acum Managerul Relației cu Pacienții și solicită o consultație.

    *Nota Bene: data și ora aleasă sunt orientative și nu reprezintă garanția rezervării


    Asistent virtual