Terapiile intra-venoase cu vitamine

Cu Terapiile Intravenoase signature by Alpha Medica vitaminele, mineralele, antioxidanții și aminoacizii esențiali corpului nostru sunt administrate în mod sistemic, direct în sistemul circulator prin puncție venoasă, permițând aborbția optimă de nutrienți.

Transferul vitaminelor și antioxidanților către bariera gastrointestinală este facil și contribuie în mod direct la reglarea nivelului celular.

Terapiile Intravenoase Alpha Medica sunt gândite de specialiștii noștri pe baza unor formule și doze de absorbție optimă, fiind eficiente cu fiecare infuzie.

Prin administrare intravenoasă de nutrienți și vitamine se atinge o rată mai mare de absorbție, care are drept efect inducerea stării de bine, creșterea capacității de concentrare, restaurarea nivelului de hidratare și de detoxifiere al organismului, creșterea capacității de efort și a nivelului de imunitate, combate oboseala cronică, insomnia și stresul neuropsihic.

Terapiile intravenoase cu vitamine susțin starea de bine de la interior spre exterior, reduc stresul oxidativ, oboseala cronică contrabalansând provocările de zi cu zi.

Astfel, tu te simți bine și se vede!

  Programare online


  Contact  Locație

  Voinești, DN72A, 159
  Dâmbovița


  Email

  contact@alphamedica.ro  Newsletter


  Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ultimele noutăți Alpha Medica!
   Social


   Facebook

   https://www.facebook.com/AlphaMedica


   Instagram

   https://www.instagram.com/alpha.medica/


   Youtube

   https://www.youtube.com/AlphaMedica   Contact


   Telefon

   0748 633 422


   Locație

   Voinești, DN72A, 159
   Dâmbovița


   Email

   contact@alphamedica.ro   Newsletter


   Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ultimele noutăți Alpha Medica!
    Social


    Facebook


    Instagram


    Youtube    Copyright AlphaMedica 2021. Toate drepturile rezervate.    Copyright AlphaMedica 2021. Toate drepturile rezervate.