Tratamentele cu celule stem pentru afecțiunile osteo-articulare

Tânjești după flexibilitatea de altădată?

Protocoalele medicale dedicate afecțiunilor osteo-articulare dezvoltate de Alpha Medica permit regenerearea oaselor, musculaturii, cartilajelor, tendoanelor și ligamentelor.

Tratamentele personalizate Alpha Medica folosesc agenții de vindecare proprii corpului tău în vederea recuperării ortopedice integrale, restabilind mobilitatea, integritatea, funcțiile normale ale articulațiilor și redându-ți zâmbetul pe buze.

Afecțiunile ortopedice beneficiază de un excelent rezultat în terapia cu laseri interstițiali și celule stem indiferent de gradul lor de degenerescență, vechimea bolii sau afecțiunile asociate. Asta se datoreaz faptului că noi ne concentrăm pe cauza durerii, creând corpului oportunitatea de a se regenera și vindeca, stimulându-l și consolidându-i propriile arme: celulele stem.

Recapătă-ți mobilitatea, vivacitatea și tinerețea

Terapia cu celule stem mezenchimale adulte pentru afecțiunile oaselor restabilește funcțiile articulațiilor, redă mobilitatea și reduce durerea și inflamația, fără a fi nevoie de intervenții chirurgicale dureroase și fără recuperare medicala post-intervenție.

Celulele stem folosite în bolile de oase diagnostichează corect zonele corpului care necesită atenție deosebită. Acestea detectează disfuncții și carențe ale corpului, transmițând semnale de alarmă pentru instalarea și amplificarea procesului de vindecare din interior. Celulele stem mezenchimale adulte sunt supranumite și ”celule reparatoare” care, introduse periarticular sau intraarticulat sub atenta îndrumare a medicului specialist ortoped au abilitatea de a vindeca, regenera și restabili funcțiile normale ale articulațiilor.

Tratamentul pentru afecțiunile ortopedice este unul avansat, întregul protocol concentrându-se pe 3 nivele: stimularea circulației sanguine, regenerarea cartilajului sau osului afectat și susținerea vindecării din interior.

Pentru a afla mai multe despre Terapiile Alpha Medica, contactează acum Managerul Relației cu Pacienții și solicită o consultație.

*Nota Bene: data și ora aleasă sunt orientative și nu reprezintă garanția rezervării