Terapii Intravenoase cu Vitamine

Ce sunt Terapiile IV

Cum funcționează

Aplicații terapeutice

Răspunde provocărilor de zi cu zi!

Cu Terapiile Intravenoase signature by Alpha Medica vitaminele, mineralele, antioxidanții și aminoacizii esențiali corpului nostru sunt administrate în mod sistemic, direct în sistemul circulator prin puncție venoasă, permițând aborbția optimă de nutrienți.

Transferul vitaminelor și antioxidanților către bariera gastrointestinală este facil și contribuie în mod direct la reglarea nivelului celular.

Terapiile Intravenoase Alpha Medica sunt gândite de specialiștii noștri pe baza unor formule și doze de absorbție optimă, fiind eficiente cu fiecare infuzie.

Prin administrare intravenoasă de nutrienți și vitamine se atinge o rată mai mare de absorbție, care are drept efect inducerea stării de bine, creșterea capacității de concentrare, restaurarea nivelului de hidratare și de detoxifiere al organismului, creșterea capacității de efort și a nivelului de imunitate, combate oboseala cronică, insomnia și stresul neuropsihic.

Terapiile intravenoase cu vitamine susțin starea de bine de la interior spre exterior, reduc stresul oxidativ, oboseala cronică contrabalansând provocările de zi cu zi.

Astfel, tu te simți bine și se vede!

Pentru a afla mai multe despre Terapiile Alpha Medica, contactează acum Managerul Relației cu Pacienții și solicită o consultație.

*Nota Bene: data și ora aleasă sunt orientative și nu reprezintă garanția rezervării

Asistent virtual