Alpha Beauty by Alpha Medica este divizia noastră de frumusețe, o completare ce a venit în mod natural în paleta noastră de servicii. Din noua divizie fac parte 2 componente importante: estetică facială și remodelare corporală, în sinergie cu natura și folosind produse esențiale, 100% organice, cu eficiență dovedită și rezultate spectaculoase din primele ședințe. Mecanismul de estetică facială propus susține propriile puteri de regenerare ale organismului prin terapii minim invazive  dermato-cosmetice.

Iată care sunt serviciile pe care ți le oferim în cadrul diviziei Alpha Beauty:

 • Terapii faciale injectabile antirid, pentru efect de umplere sau volumizare
 • Tratamente enziamatice PB Serum și Lipoliză
 • Tratamente dermato-cosmetice și tehnologii faciale moderne
 • Terapii regenerativă cu plasmă tip ACRS-SANAKIN și PRP facial (terapia vampir)
 • Lifting cu fire PDO
 • Terapii fotodinamice

Prețuind sănătatea și frumusețea în egală măsură, gama de servicii de estetică facială valorifică conceptul de frumusețe regenerativă. Indiferent că vorbim de tratamente cosmetice organice, peeling-uri faciale, tehnologii faciale moderne precum radiofrecvență, microdermoabraziune, crioradiofrecvență sau de tratamente injectabile ce aparțin medicinei estetice,  la Alpha Beauty by Alpha Medica te simți în siguranță și de prețuită cu adevărat.

Te invităm într-o incursiune de terapii dermato-cosmetice, atraumatice, minimum și non-invazive, cu impact pozitiv asupra întregului organism și asupra frumuseții tale. Te simți bine și se vede!

Medicină estetică

Dr. Cristina Ioannou, medic specialist dermato-venerologie, cu o vastă expertiză în medicina estetică, brand ambassador Fillmed, un brand de elită, cu peste 40 de ani de experiență în produse și tratamente pro-tinerețe – de cea mai înaltă calitate franceză.

La Alpha Medica punem accentul pe frumusețe și sănătate în egală măsură, de aceea, specialiștii noștri pun mare accent pe identificarea cauzei posibilelor patologii asociate dermatologiei.

Abordarea noastră este una integrată, cu o privire aprofundată a cauzei, și nu doar a efectului afecțiunilor cu care s-ar putea confrunta pacienții noștri.

Identificarea sursei problemei reprezintă pasul nr. 1 în orice tratament dermatologic. De aceea, nu tratăm boli, ci personalizăm tratamente și scheme terapeutice cu o viziune 360 de grade.

Probleme hormonale: propunem un double check medical la dermatologie și endocrinologie și un second opinion la specialiștii Alpha Medica. Indiferent de cum se manifestă cutanat o afecțiune dermatologică, cauza problemei poate fi una mult mai subtilă de cât am crede. Dereglările hormonale pot determina apariția unor semne neplăcute pe piele (pustule, acnee seboreică, acnee hormonală). Pentru un consult integrat și un tablou medical 360 de grade, individualizat și complet adaptat cerințelor pacienților Alpha Medica, le avem alături pe Dr. Cristina Ioannou, medic specialist dermatologie și pe Dr. Ramona Aldea, medic specialist endocrinologie. Specialiștii noștri lucrează în echipă pentru a oferi pacientelor noastre un serviciu integrat. Cauzele hormonale pot fi determinate cu ajutorul analizelor de sânge specifice, ce pot fi recoltate în clinica Alpha Medica, prin parteneriatul exclusiv cu clinica SANTE, laborator de analize.

Probleme de natură anatomopatologică: cultură probe cutanate și cultură dermatofiți în colaborare cu clinica SANTE. Probele care identifică dermatofiții sunt reprezentate de raclate epidermice, unghiale sau fire de păr, recoltate în condiții de deplină siguranță și sterilitate în cadrul clinicii.

Servicii de suport pentru intervențiile de estetică: numeroase probleme de estetică țin de latura psihologică. De aceea, consilierea pacientului în alegerea unui tratament estetic este, de asemenea, un pas important înainte de orice intervenție. Comunicarea transparentă, explicarea beneficiilor, a pregătirii înainte și după un tratament estetic este, de asemenea, un proces important.

Ce vă putem oferi în cadrul unei consultații?

Întâlnirea cu medicul tău dermatolog te va ajuta sa afli mai multe despre tipul de piele pe care îl ai, dar și despre cum trebuie aceasta îngrijită. Dr. Cristina Ioannou, medic specialist dermatologie  analizează primele aspecte ce țin de epidermă printr-o anamneză generală. Identificarea cauzei unei eventuale probleme dermatologice este esențială pentru modul în care va decurge tabloul simptomatologic, dar și curativ propus. Menținerea sănătății și a frumuseții pielii este pe primul loc, de aceea tratamentele noastre au la bază medicina regenerativă și o inițiativă de tratament cât mai puțin invaziv și atraumatic.

Află mai multe despre Tratamentele de înfrumusețare oferite de Alpha Beauty!ContactLocație

Voinești, DN72A, 159
Dâmbovița


Email

contact@alphamedica.roNewsletter


Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ultimele noutăți Alpha Medica!
  Social


  Facebook

  https://www.facebook.com/AlphaMedica


  Instagram

  https://www.instagram.com/alpha.medica/


  Youtube

  https://www.youtube.com/AlphaMedica  Contact


  Telefon

  0748 633 422


  Locație

  Voinești, DN72A, 159
  Dâmbovița


  Email

  contact@alphamedica.ro  Newsletter


  Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ultimele noutăți Alpha Medica!
   Social


   Facebook


   Instagram


   Youtube   Copyright AlphaMedica 2021. Toate drepturile rezervate.   Copyright AlphaMedica 2021. Toate drepturile rezervate.