Medicina Regenerativă, alternativa nechirurgicală în fața marilor provocări din sănătate, de acum disponibilă în România

Încă de la primele idei care se conturau în jurul Alpha Medica, acest proiect medical își dorea o revoluție. Una de catifea, fără arme vizibile, fără zgomot, dar cu adevărat captivantă. Dezvoltarea proiectului medical Alpha Medica, Centru de Medicină Regenerativă și Complementară s-a făcut înțelegând conceptul de la bază și valorizând echilibrul om-medicină. Noile tehnologii au contribuit și ele în definirea identității noastre, la fel și îmbinarea lor cu aplicațiile medicinei clasice, cu scopul de a potența efectul terapeutic și de a obține rezultate importante.

De la hârtie la rezultate

Conceptul s-a numit Medicina Regenerativă și Complementară și am vorbit încă din primul an de activitate de o abordare integrată care să ne permită să ajungem la ținta durerii, a disfuncțiilor majore, descoperind sursa afecțiunii. Această scanare a propus o revoluționare a tratamentelor clasice. Noua abordare presupune descoperirea originii patologiilor și aplicarea unui tratament susținut, plecând de la premiza că nu există boli, ci ”bolnavi”.

Astfel, am reușit să aducem în România un prim centru medical complex, cu orientare pluridisciplinară, care aduce în prim plan conceptul de Medicină Regenerativă și Tehnici Celulare Avansate. ALPHA MEDICA este prima clinică din România care abordează, într-un mod integrat, plecând de la cauză, numeroase afecțiuni din următoarele condiții medicale: MUSCULO-SCHELETALE (artroze, leziuni sportive, leziuni discale), ENDOCRINE (Diabet și complicațiile sale), HEPATICE (hepatite cronice, ciroze cronice), BOLI INECȚIOASE, CARDIOVASCULARE, PULMONARE (astm bronșic, bronșite cronice, emfizem pulmonar), BOlI AUTOIMUNE.

Cu ajutorul rețelei noastre de specialiști, abordăm și condiții precum cele NEUROLOGICE, TULBURĂRI COMPORTAMENTALE. Cu o formă de prevenție și terapie de susținere ne concetrăm și pe dezvoltarea terapiilor ANTI-TUMORALE. Ultimul, dar nu cel din urmă, domeniul ESTETICĂ și ANTI-AGING ne face să devenim un etalon în ceea ce privește îngrijirea medicală de înalt nivel și să prețuim, în egală măsură, sănătatea și frumusețea.

11 la număr, aceste domenii sunt aparent diferite, dar în egală măsură interconectate. Între toate punctele cheie ale organismului uman sunt legături invizibile, ca niște piese de domino. Cade una, cad toate, la fel cum puterea unor celule poate fi transferată către altele și se creează un centru de comandă de nestăvilit. În demersurile noastre științifice putem acoperi nevoile pacientului de estetică, celui care vine la noi pentru afecțiuni pulmonare, la fel și celui care are dureri de oase. Anumite terapii le vom disponibiliza în viitorul apropiat în clinică, însă domeniul Medicinei Regenerative este infinit, iar posibilitățile terapeutice din Centrul nostru sunt, de asemenea, variate. Individualizăm terapii, dozăm, aliniem nevoi și ne concentrăm pe evoluție. Evoluăm constant, inovăm pentru sănătate, deci pentru dumneavoastră!

Rețea extinsă de specialiști

Ne dezvoltăm permanent capacitatea de a integra terapii moderne, regenerative în planuri de tratament care produc schimbări benefice pe termen lung și cresc calitatea vieții.

De altfel, nu am zăbovit o secundă și, de la prima cărămidă, am ridicat și un munte de idei, proiecte, discuții și protocoale păstrate cu sfințenie de către echipa noastră. Ne bucurăm să fi pornit la drum cu o echipă extraordinară, formată din medici specialiști, care au îmbrățișat proiectul Alpha Medica și au depus și depun toate diligențele pentru perfecționarea tehnicii, individualizarea terapiilor, gândirea integrată și empatia fiind unele dintre valorile prețuite de echipa noastră.

Tineri? Curajoși? Cu siguranță da! Dar extrem de bine echilibrați în tot ceea ce privește păstrarea integrității actului medical, respectul față de pacient și cu o impecabilă etică profesională. Indiferent de vârstă, experiența din spate sau proiectele profesionale anterioare, personalul medical și auxiliar din clinică este 100% dedicat proiectului în care credem cu toții, pe care ni l-am asumat și pe care îl ducem mai departe și vi-l dăruim dumneavoastră, drag pacient și cititor, fiindu-vă întru totul la dispoziție cu informații și cunoștințe esențiale.

Află cum funcționează terapiile celulare regenerative, disponibile la Alpha Medica

Comunitate puternică

Am încercat – și reușit- să distrugem limite de dialog cu toți cei care au întrebat de noi, dar și cu cei care vor mai întreba. Ne-am propus să îmbunătățim constant comunicarea cu pacienții, prin consolidarea unei comunități. Deși nouă (a împlinit recent un an de când s-a creat), #ComunitateaAlphaMedica este una puternică, gândit cu rol educativ. Este timpul ca fiecare dintre noi să înțeleagă principiile medicine regenerative și cum funcționează terapiile celulare regenerative pentru toate patologiile ce pot fi targetate astfel în cadrul centrului nostru.

Ne concentrăm pe cauza și nu doar pe efectul diferitelor afecțiuni

Din nefericire, societatea evoluează, bolile de asemenea, iar numărul celor afectați crește proporțional cu dezvoltarea noilor tehnologii. Primii afectați: stilul nostru de viață, sănătatea fizică și spirituală. Convingerea noastră este aceea că orice afecțiune este rezultatul mai multor dezechilibre care au loc în corp, atât la nivel neuronal, cât și vascular și metabolic, afectând 3 puncte cardinale:

CREIER, INIMA (vase de sânge) și CORP, despre care vom vorbi curând pe blogul Alpha Medica.

Organismul uman este în permanență atacat de diferite forme de stres, în funcție de mediu, de obiceiuri vicioase, de alimentație, însă are capacitatea de a se repara, de a se vindeca, dacă suntem atenți la semnele pe care le transmite.

În anumite condiții (odată cu creșterea în vârstă, de severitatea stimulilor nocivi), acestă proprietate de autoapărare scade. Terapiile efectuate în cadrul clinicii ALPHA MEDICA au drept principiu stimularea la nivel celular a organismului pentru a se repara, pentru a răspunde atacurilor agenților patogeni, printr-o abordare biologică, naturală. Astfel, vindecarea se produce la nivelul cauzei, nu doar a simptomelor.

Dacă ar fi să intrăm în profunzime și să povestim mai multe despre știință, am descoperi faptul că celula primordială din organism este CELULA STEM. Aceasta are proprietatea de a se diferenția (transforma) în diferite tipuri de celule, care pot produce un răspuns imun. Astfel, rolul principal al celulelor stem este de REPARAȚIE TISULARĂ.

Înapoi de unde am plecat ”Cine suntem”

Iar aici v-am condus deja spre ”geneza” Alpha Medica – Terapii biologice, regenerative, care pun accent pe cauză și nu pe efectul numeroaselor boli. Totul sub genericul Medicinei Regenerative și al Terapiilor cu Celule Stem Autologe.

Suntem Clinica Alpha Medica și suntem aici să ajutăm persoanele cu vârste de peste 25 de ani, care își doresc un stil de viață sănătos și echilibrat să scape de problemele care până astăzi nu își găseau rezolvare (boli grave, nevoi de estetică și simetrie facială, probleme ortopedice, boli cronice inflamatorii ș.a.), să își recâștige sănătatea naturală prin consolidarea sistemului imunitar, printr-o serie de proceduri asistate de experți, Terapii Celulare Biologice cu rol de regenerare, Terapii Complementare cu rol de stimulare a metabolismului și produse conexe, și asta le va permite să aibă o viață lipsită de dureri, activă, fericită!

Contactează-ne pentru a afla mai multe informații!


Raspunde

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Clinica Privata AlphaMedica Targoviste


Alpha MedicaLocație

DN 72A, 159
Voinești, Dâmbovița

Email

contact@alphamedica.ro


Alpha BeautyLocație

B-dul Carol I, 31
Târgoviște, Dâmbovița

Email

contact@alphamedica.ro


Social


Facebook

Alpha Medica

Instagram

Alpha MedicaFacebook

Alpha Medica Târgoviște

Instagram

Alpha Medica Târgoviște


Youtube

https://www.youtube.com/AlphaMedicaContact


Telefon

0748 633 422


Locație

Voinești, DN72A, 159
Dâmbovița

Locație

B-dul Carol I, 31
Târgoviște, Dâmbovița


Email

contact@alphamedica.roNewsletter


Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ultimele noutăți Alpha Medica!


  Am citit și sunt de acord cu Termenii, condițiile și Politica de confidențialitate.  Social


  Facebook

  Facebook


  Instagram

  Instagram


  Youtube

  Soluționarea alternativă a litigiilor
  Soluționarea online a litigiilor


  Copyright 2023 Toate drepturile rezervate
  Centru Integrat de  Medicină regenerativă Alpha Medica  Copyright AlphaMedica 2023. Toate drepturile rezervate.