Servicii de calitate, personal foarte amabil. Mulțumesc din suflet celor din echipa Alpha Beauty cât și doamnei Dr. Cristina Berbecar care s-a ocupat ca intervenția pe care am avut-o să se desfășoare exact așa cum trebuie iar rezultatele să fie uimitoare!
Melania N.

Mulțumesc enorm pentru schimbarea facută!! Am pășit cu emoții în clinica voastră, dar temerea mea pentru ace a fost repede învaluită de încurajarile colectivului!! Obținând astfel cele mai frumoase buze!! Un rezultat la care doar visam! Doamna doctora Cristina Berbecar este o profesionalistă în ceea ce face! Dar să nu uitam de tratemantele faciale realizate de Florina Doboș.. care te fac sa-ți aduci aminte de pielea fină a bebelușilor.😍
Ștefania S. 

Pentru mine, Alpha Beauty reprezintă o a doua casa, unde de fiecare data sunt primită cu multa caldura, iar orice problema este rezolvată cu ajutorul tratamentelor de înaltă calitate.
Roxana R.

O experiență plăcută și frumoasă, am avut la această clinică ori de câte ori am fost acolo. Astăzi am avut parte de o alta experiență plăcută. Mulțumesc doamnei doctor Uzdriș care a fost foarte amabilă cu mine și mi- a explicat totul pas cu pas și ii mulțumesc și Izabelei o tânără minunată.
Cristina P.

O experienta minunata în clinica, oameni foarte implicați și cel mai important, profesionalism! Mulțumesc Florinei pentru sfaturi și îndrumare, cu siguranța o sa revin!
Alexandra A. 

O clinică exceptionala, cu personal pe masura. Am fost placut impresionat sa vad grija cu care trateaza fiecare pacient. Profesionalism, servicii de calitate si tratamente care dau roade. Recomand cu incredere Clinica Alpha Medica.
Ion M.

Aici am gasit profesionalismul si calitatea de care aveam nevoie. Mi-a fost util orice tratament am incercat, in special microdermabraziunea care a facut minuni pentru tenul meu. Flori are darul de a te duce în rai dar, din păcate trece repede sedinta și vii cu picioarele pe pământ și cu dorința de a te întoarce cât mai curând. Recomand fără ezitare orice tratament la Alpha Beauty.
Diana F.

Recomand din toata inima clinica Alpha Medica, acolo am intalnit oameni care mi-au dat increderea ca pot sa ajung la rezultatul dorit . Multumesc intregii echipe!
Ileana S.

Clinica Privata AlphaMedica Targoviste


Alpha MedicaLocație

DN 72A, 159
Voinești, Dâmbovița

Email

contact@alphamedica.ro


Alpha BeautyLocație

B-dul Carol I, 31
Târgoviște, Dâmbovița

Email

contact@alphamedica.ro


Social


Facebook

Alpha Medica

Instagram

Alpha MedicaFacebook

Alpha Medica Târgoviște

Instagram

Alpha Medica Târgoviște


Youtube

https://www.youtube.com/AlphaMedicaContact


Telefon

0748 633 422


Locație

Voinești, DN72A, 159
Dâmbovița

Locație

B-dul Carol I, 31
Târgoviște, Dâmbovița


Email

contact@alphamedica.roNewsletter


Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ultimele noutăți Alpha Medica!


  Am citit și sunt de acord cu Termenii, condițiile și Politica de confidențialitate.  Social


  Facebook

  Facebook


  Instagram

  Instagram


  Youtube

  Soluționarea alternativă a litigiilor
  Soluționarea online a litigiilor


  Copyright 2023 Toate drepturile rezervate
  Centru Integrat de  Medicină regenerativă Alpha Medica  Copyright AlphaMedica 2023. Toate drepturile rezervate.