Articole

Ghidul Alpha


Durerea de genunchi este o afecțiune osteo-articulară  des întâlnită în rândul adulților, fiind greu de suportat, deloc de neglijat, chiar debilitantă, în anumite circumstanțe. Genunchiul este o articulație vulnerabilă care suportă o mare cantitate de stres rezultată din activitățile de zi cu zi, precum ridicarea și îngenunchierea, dar, mai ales, din activitățile cu impact ridicat, cum ar fi joggingul sau aerobic. Sportivii de performanță, care aleargă sau fac sporturi care implică sărituri sau pivotări rapide prezintă un risc crescut de a experimenta dureri de genunchi și leziuni asociate. Structura osoasă a genunchiului este acoperită de un strat de cartilaj care absoarbe șocul și protejează articulația genunchiului. Tendoanele leagă mușchii de oase, iar ligamentele, pe de o parte asigură stabilitate și protecție articulațiilor,pe de altă parte limitează mișcarea înainte și înapoi a tibiei. Când acest echilibru este instabil, apar probleme ale genunchiului, ca rezultat al procesului de îmbătrânire și al uzurii continue și al stresului asupra articulației genunchiului.

Știai că 12% din populația adultă se confruntă cu leziunea de menisc? 

Meniscul este poate una dintre cele mai importante componente ale articulației genunchiului, având rol în stabilitate, echilibru și lubrefierea articulației genunchiului. Acesta absoarbe șocurile și este responsabil pentru distribuirea uniformă a solicitării pe articulație, dar și pentru scăderea presiunii de contact de pe cartilajul articular. Leziune de menisc reprezintă una dintre cele mai frecvente afecţiuni ale genunchiului, cauzate de o forță excesvivă aplicată genunchiului. Persoanele adulte de sex masculin sunt mai vulnerabile în fața acestei afecțiuni, rupturile degenerative de menisc aparând cel mai adesea la bărbații cu vârsta cuprinsă între 40 și 60 de ani.Cel mai comun mecanism de rănire este mișcarea bruscă de rotire, torsiune sau răsucire a unui membru semi-flexat printr-un genunchi care suportă greutatea corporală. Simptomele cel mai frecvente sunt: – O senzație de umflare, rigiditate, genunchi blocat – Durere, mai ales la răsucirea sau rotirea genunchiului – Dificultate în îndreptarea completă a genunchiului – Senzația că genunchiul cedează

Tratamentul leziunilor de menisc

În cazurile ușoare, în care leziunea este minimă, iar simptomele nu persistă, se recomandă tratament conservator, fara intervenție chirurgicală. O parte dintre recomandările specialiștilor fac parte din protocolul RICE (Rest, Ice, Compression, Elevation)
 • Rest (repaus) – limitarea activitățior care a cauzat leziunea meniscului, uneori completată de folosirea unei cârje pentru a nu pune presiune pe genunchiul afectat.
 • Ice (gheață) – se recomandă aplicarea unei comprese cu gheață timp de 20 de minute, de câteva ori pe zi.
 • Compression (compresie) – aplicarea unui bandaj elastic în jurul genunchiului pentru a preveni inflamarea ulterioară
 • Elevation (ridicare) – se recomandă să efectuați mișcări de ridicare a genunchiului și poziționare deasupra nivelului inimii. Acest exercițiu reduce inflamarea.
Cel mai complex tratament pentru recuperare în cazul leziunilor osteo-articulare, care ocolește intervenția chirurgicală este tratamentul regenerativ orto-biologic. Acesta presupune o abordare terapeutică integrată minim-invazivă: infiltrații intra-articulare ghidate ce au la bază plasmă îmbogățită cu factori de creștere tip PRP, citokine antiinflamatorii SANAKIN-ACRS, dar și tratament autolog cu celule mezenchimale (MSC) din țesut adipos sau concentrat aspirat de măduvă osoasă (BMAC) – celule stem din măduvă osoasă. Articulația genunchiului trebuie privită din 4 puncte de vedere:
 • Stabilitate – părți moi (ligamente și mușchi)
 • Articulație – părțile dure osoase (os, cartilaj, menisc).
 • Neuro-musular – transmiterea semnalului prin nervi către mușchi
 • Simetrie – forțe mecanice egale pe jumătatea dreaptă și cea stângă a corpului
Obiectivele principale al unui tratament regenerativ rămân reducerea durerii, scăderea inflamației, recăpătarea funcției articulare, refacerea structurilor musculare de amortizare și regenerare de cartilaj.

Plan editorial Medica 3Tratamentul regenerativ al leziunilor osteo-articulare 

La Alpha Medica, oferim tratamente osteo-articulare regenerative pentru a readuce pacienții noștri înapoi la stilul lor de viață activ. Folosind principiile ortobiologice, substanțe din corpul unui pacient injectate în țesutul lezat, pacienții noștri beneficiază de un program terapeutic integrat, menit să își ajute să-și îmbunătățească calitatea generală a vieții, să-și recapete funcțiile și să diminueze sau chiar să elimine durerea. Pacienții care se confruntă cu afecțiuni osteo-articulare beneficiază de tratament integrat: evaluare de specialitate, terapii regenerative PRP, ACRS-SANAKIN sau cu celule stem autologe, împreună cu terapii complementare antiinflamatoare, de stimulare laser sau oxigenoterapie intravenoasă sau hiperbară.

Tratamentele noastre includ:

– Injecții cu celule autologe mezenchimale (MSC) din țesut adipos – Injecții cu concentrat aspirat de măduvă osoasă (BMAC – celule stem din măduvă osoasă – Tratamentul de oxigenare intravenoasă cu rol de refacacere a vascularizației, de scădere a inflamației și regenerativ celular) – Injecții cu ser bogat în factori de creștere și citokine antiinflamatorii (ACRS Sanakin) – Laserterapie de joasă frecvență externă, intraarticulară și intravenoasă – Ecografii musculo-scheletale – Injecții ghidate ecografic (prin ecografii musculo-scheletale) – Proloterapia – Intervenții de mică chirurgie

2022 Medica si Beauty Foto work 2Indicații:

– Leziuni ale articulației genunchiului: parțiale ligamente, leziuni menisc, – Leziuni ale articulației umărului – Leziuni ale articulației șoldului – Leziuni ale coloanei vertebrale – Leziuni ale articulațiilor mici (cot, mână) Echipa noastră de specialiști îți stă la dispoziție pentru un plan terapeutic personalizat și o abordare integrată a problemei tale articulare.


Te trezești în fiecare dimineață obosit, din cauză că ai avut dureri din cauza poziției în care dormi? Ești afectat de dureri articulare și coloana pare să te doară în fiecare zi? O statistică din 2020 a arătat că peste 50 de milioane de adulți din SUA suferă de un anumit tip de durere cronică. Doza zilnică de AINS (atiinflamatorii nesteroidiene), mobilitatea limitată, durerile constante și limitarea în anumite mișcări devin o rutină. După o anumită perioadă, uiți cum e să nu te doară. Cu toate acestea, nu trebuie să continuați să trăiți așa. Aveți o opțiune care vă poate ajuta să vă diminuați din dureri și să vă recăpătați din funcții. Ortopedia regenerativă poate fi soluția cea mai bună pentru tratamentul leziunilor osteo-articulare. Ortopedia regenerativă (terapiile ortobiologice) și medicina sportivă oferă o altă opțiune practică, care permite organismului tău să se vindece singur.Procedurile ortobiologice regenerative sunt capabile să repare și să vindece leziuni ale oaselor, ale cartilajului, dar și ale mușchilor, tendoanelor, ligamentelor și altor țesuturi moi din organism. Aceste metode de tratament personalizate folosesc sistemele de recuperare ale corpului dumneavoastră pentru a corecta anumite leziuni musculo-scheletale, evitând în același timp intervenția chirurgicală.

Cum funcționează medicina regenerativă?

Este ușor să recurgeți la medicamente pentru durere pentru a vă calma durerea. În cazuri grave, prima opțiune poate fi intervenția chirurgicală. Cu toate acestea, medicina regenerativă creează o oportunitate pentru medici de a vindeca leziuni în mod minim invaziv, oferind pacienților o modalitate alternativă de a-și îmbunătăți calitatea generală a vieții. Medicina regenerativă este un domeniu medical inovator care utilizează substanțe din propriul corp (celule, proteine antiinflamatorii, factori de creștere) pentru a întineri, regenera și repara mușchii, ligamentele și cartilajele rănite. Aceste tratamente sunt naturale, minim invazive și eficiente pentru a vă vindeca durerea și a vă repune pe picioare. Adesea, aceste tratamente presupun o simplă recoltare de sânge, măduvă osoasă sau grăsime, care este activată Și apoi injectată în locul rănit, pentru a spori potențialul de vindecare al corpului tău, țintind articulațiile, mușchii și tendoanele rănite. Ortopedia regenerativă oferă pacienților o opțiune inovatoare de vindecare fără a recurge la intervenții chirurgicale invazive. În comparație cu tratamentele tradiționale, există un risc minim de complicații sau efecte secundare.

Plan editorial Medica 19Regenerativ VS Invaziv/ Medicamentos

AINS sunt o recomandare frecventă pentru durere, dar vin cu o listă lungă de posibile complicații. De exemplu, unele complicații includ un risc crescut de atac de cord, accident vascular cerebral și sângerare gastrointestinală. Totodată, ele nu tratează cauza, ci doar efectul acesteia (durerea). Cât despre o intervenția chirurgicală, există întotdeauna riscuri. De exemplu, să discutăm despre leziunile de menisc. Adesea, un pacient diagnosticat cu o ruptură de menisc este imediat programat pentru o intervenție chirurgicală. Cu toate acestea, intervenția chirurgicală poate provoca o degenerare suplimentară a articulației. Acest lucru va duce, în timp, la protezarea de genunchi. Prin terapiile ortobiologice, riscul degenerarii in continuare a articulatiei este limitat.

Soluția vine din Medicina Regenerativă

La Alpha Medica, oferim o varietate de tratamente inovatoare pentru a readuce pacienții noștri înapoi la stilul lor de viață activ. Folosind principiile ortobiologice, substanțe din corpul unui pacient injectate în țesutul lezat, pacienții noștri beneficiază de un program terapeutic integrat, menit să își ajute să-și îmbunătățească calitatea generală a vieții, să-și recapete funcțiile și să diminueze sau chiar să elimine durerea. Dacă suferiți de osteoartrită, dureri articulare, dureri de spate, leziuni de ligament sau menisc, tendinopatie, avem soluții.

2022 Medica si Beauty Foto work 3Tratamentele noastre includ:

– Injecții cu celule autologe mezenchimale (MSC) din țesut adipos – Injecții cu concentrat aspirat de măduvă osoasă (BMAC – celule stem din măduvă osoasă – Tratamentul de oxigenare intravenoasă cu rol de refacacere a vascularizației, de scădere a inflamației și regenerativ celular) – Injecții cu ser bogat în factori de creștere și citokine antiinflamatorii (ACRS Sanakin) – Laserterapie de joasă frecvență externă, intraarticulară și intravenoasă – Ecografii musculo-scheletale – Injecții ghidate ecografic (prin ecografii musculo-scheletale) – Proloterapia – Intervenții de mică chirurgie

2022 Medica si Beauty Foto work 2Indicații:

– Leziuni ale articulației genunchiului: parțiale ligamente, leziuni menisc, – Leziuni ale articulației umărului – Leziuni ale articulației șoldului – Leziuni ale coloanei vertebrale – Leziuni ale articulațiilor mici (cot, mână) Echipa noastră de specialiști îți stă la dispoziție pentru un plan terapeutic personalizat și o abordare integrată a problemei tale articulare.


Un subiect pe cât de des întâlnit, pe atât de sensibil, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, este incontinența urinară. Această afecțiune este caracterizată prin pierderea controlului vezicii urinare, fiind o problemă comună și adesea jenantă. Severitatea variază de la scurgeri ocazionale de urină, în timpul tușitului sau strânutului, până la nevoia bruscă și incontrolată de a urina.

Când apare incontinența urinară?
Incidența apariției acestei afecțiuni este mai mare la persoanele mai în vârstă, însă, incontinența urinară nu este o consecință inevitabilă a îmbătrânirii.

Tipuri de incontinență urinară
Mai multe tipuri de incontinență urinară sunt definite de specialiști:

 • Incontinență de stres – presiunea exercitată asupra vezicii în timpul tușitului, strănutului, râsului sau a exercițiilor fizice intense poate elibera incontrolabil urina.
 • Incontinență de urgență este caracterizată prin nevoia bruscă și intensă de a urina, urmată de o pierdere involuntară de urină. Această condiție este mai frecventă pe parcursul nopții și poate fi asociată infecțiilor tractului urinar, tulburărilor neurologice sau diabetului.
 • Incontinență de preaplin este determinată de imposibilitatea eliminării complete a vezici urinare.
 • Incontinență funcțională – afecțiuni cronice, deficiențe fizice sau psihice împiedică urinarea.
 • Incontinență mixtă – condiție care definește mai multe dificultăți, și care, cel mai adesea aceasta se referă la o combinație de incontinență de efort și incontinență de urgență.


Sfaturi de ingrijire și tratament

Pentru majoritatea oamenilor, stilul de viață echilibrat, modificările dietetice sau îngrijirea medicală pot trata simptomele incontinenței urinare. Însă, atunci când nu mai vorbim doar despre un caz izolat, ci despre un subiect de interes medical, vizita în cabinetul specialistului este primul pas pentru diagnosticare corectă și un tratament adecvat și eficient, atât în cazul femeilor, cât și al bărbaților.

Incontinența feminină – un subiect tabu?

Astăzi, incontiența feminină nu mai este un subiect atât de greu de abordat, dar pacienții noștri nu rostesc niciodată cuvântul incontinență, ei spun: ”Am o problemă cu vezica urinară”.

Incontinența feminină rămâne una dintre cele mai frecvente disfuncții, 10 până la 12% dintre femei suferă de incontinență, dintre care 70% au peste 70 de ani. Incontinența de stres este, cel mai adesea, consecința nașterii și a îmbătrânirii, procese care duc la relaxarea sfincterului. În ceea ce privește hiperactivitatea vezicii urinare, tulburarea se poate datora defecțiunii sale neurologice sau a hiperexcitației peretelui acesteia, a cărei origine rămâne prost înțeleasă (uneori legată de un polip sau de o mică infecție).

Tipuri de incontinență feminină.

 1.  Incontinența de efort datorată unei slăbiciuni a sfincterului urinar și care apare, de exemplu, în timpul exercițiilor fizice.
 2.  Incontinența asociată hiperactivității vezicii urinare, care se contractă frecvent. atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții.


Când este necesară vizita la medicul specialist?

Incontinența datorată vezicii urinare hiperactive afectează semnificativ calitatea vieții. Pacientele care au dificultate majoră în a controla pierderea urinară au și o viață socială redusă. Trezirile din somn în timpul nopții sunt mai frecvente, fapt ce pune în pericol sănătatea, echilibrul, iar somnul fragmentat duce la oboseală în timpul zilei.

Toxina botulinică pentru tratamentul incontienței urinare

Toxina botulinică se administrează în doze mici direct în țesuturile vezicii, producând paralizia flacdă a mușchilor vezicii urinare. Tratamentul injectabil se administrează cu scopul de a crește capacitatea vezicii urinare și de a preveni contracțiile musculare involuntare pentru a reduce frecvența micțiunii și a episoadelor de incontinență urinară.

Dr. Lucian Vintilă, medic specialist Urologie în cadrul clinicii ALPHA MEDICA, explică acțiunea tratamentelor medicale de tip toxină botulinică disponibile pentru această afecțiune, prezentate la cel mai recent Congres Mondial dedicat cazurilor de vezică hiperactivă la femei.

2022 Medica si Beauty Foto workCare sunt tratamentele convenționale pentru forma de incontinență legată de vezica urinară hiperactivă?

De obicei, se administrează medicamente de primă linie pentru a relaxa vezica urinară pentru a reduce hiperexcitația. Sunt prescrise singure sau combinate cu reabilitarea mușchiului sfincterian (exerciții sau stimulare electrică).Sunt descrise în studii clinice și de specialitate beneficiile acestui tratament. În urmă cu 2 ani, mai multe studii au fost începute simultan în Europa și Statele Unite, vizând un număr de peste 500 de pacienți. Peste 80% dintre ei au fost ușurați semnificativ, fără a suferi efecte secundare, timp de șase până la nouă luni.Toate studiile au arătat aceleași rezultate. Acest tratament este deja folosit în mod obișnuit în Statele Unite, Germania, Spania sau Suedia.

Care sunt beneficiile terapiei injectabile cu toxină botulinică pentru vezica hiperactivă, rezistentă la tratament medicamentos?

Acest tratament medical permite o ameliorare evidentă în două treimi din cazuri, dar nu este lipsit de efecte secundare: gură uscată, constipație și, uneori, anumite probleme de memorie. Pentru cei 30% dintre pacientii rezistenți la tratament putem sa oferim instalarea unui stimulator vezical (un neuro-modulator care va reduce intensitatea hiperactivitatii), necesitand interventie chirurgicala. Bateria se reîncarcă la fiecare șapte ani și poate fi îndepărtată în orice moment, fără riscuri deosebite.

Există riscuri?

Consecințele nu sunt dureroase. Singurul risc, dar total reversibil, este paralizia tranzitorie a vezicii urinare timp de câteva săptămâni (în 5% din cazuri), ceea ce va necesita reducerea dozei în timpul următoarei ședinte de tratament injectabil. În această perioadă, pacienta este sfătuită și îndrumată de specialist să-și evacueze vezica urinară folosind un cateter pe care îl introduce și se retrage de mai multe ori pe zi. Este un proces repetitiv, dar ușor și extrem de bine tolerat de către paciente.

ÎN CURÂND la ALPHA MEDICA! Consultații și tratamente UROLOGIE, dr. Lucian Vintilă, medic specialist Urologie


Ce este microneedling-ul?

Microneedling-ul este un tratament de dermatologie estetică prin care se induce formarea de colagen și elastină la nivelul pielii. Terapia are la bază tehnica microperforațiilor repetitive cutanate, fiind ideală pentru redarea luminozitării și fermității pielii. Procedura mai este numită și ”terapie percutanată de inducere a formării colagenului”.

Principiul terapeutic pe care se bazează este acela de a crea în mod controlat o agresiune pielii, activând procesele naturale de vindecare, eliberarea de factori de creștere și, în final, stimularea organismului să formeze straturi noi de elastină şi colagen, precum şi noi capilare de sânge. Acest proces de inducție a neocolagenezei ajută pielea să se regenereze și să se remodeleze pentru un aspect mai întinerit.

Cum funcționează?

Microneedlingul acționează atât la nivelul epidermei, cât și in stratul profund. Penetrarea cu microace sterile este 100% sigură și cotrolată, astfel că putem contracara originea diverselor probleme ale pielii.

Tratamentul cu microace se bazează pe mecanismele de auto-vindecare ale organismului. Corpul reactioneaza la introducerea acelor, declanșând un proces de vindecare în cascadă. Prin penetrarea controlată, celulele din piele eliberează semnale de creștere către celulele nediferențiate, efectul fiind răspândirea de noi celule. Acestea închid rana, transformându-se automat în fibre de colagen, dar și creează fibre capilare care ajută la circulația sângelui.

Indicații:

 • hiperpigmentații, melasmă, pete cauzate de expunerea la soare
 • indicat pentru rejuvenarea pielii îmbătrânite și foto-îmbătrânite
 • piele lipsita de tonus, piele îmbătrânită/flască
 • linii de expresie și riduri fine/ medii
 • tratamentul cicatricilor post-acneice, post-varicela și atrofice
 • ameliorarea vergeturilor
 • reducerea dimensiunii porilor dilatați
 • tratamentul pielii uscate
 • uniformizarea culorii pielii,
 • îngrijirea pre- și post interventii de chirurgie estetică,
 • alopecie, stimularea creșterii părului

Contraindicații:

 • tratament cu Roaccutane (Isotretitoina) în ultimele 3 luni;
 • radioterapie în ultimul an în zona ce urmează să fie tratată;
 • infecţie, afecţiune sau herpes la nivelul pielii zonei ce urmează să fie tratată;
 • femei gravide/alăptează
 • antecedente de cicatrici hipertrofice sau cheloide sau probleme de cicatrizare.

Microneedling-ul poate fi asociat cu alte terapii de rejuvenare: PRP (platelet rich plasma), ACRS-SANAKIN, tratament de depigmentare, peeling chimic, etc.

Microneedling + Cocktail de vitamine pentru rezultate spectaculoase

Story Beauty Facebook Post 3Micro-conductelor produse în timpul procedurii, permit aplicarea și penetrarea profundă a cremelor, produselor și substanțelor active (acid hialuronic, substanțe de depigmentare, plasmă, serumuri antiaging), creând un efect de lifting, netezire, fermitate și luminozitate.

În urma procedurii rezultă o piele tonică, luminoasă și fermă. Reducerea cicatricilor deprimate, diminuarea ridurilor prin umplerea acestora cu colagen și elastină natural produse de pielea dumneavoastră, îmbunătățirea calității tegumentului sunt doar câteva dintre efectele acestui tratament anti-age.

Tratamentul poate fi folosit pe față, gât, decolteu, mâini și alte zone ale corpului.

Microneedling + PRP (Terapie cu Plasmă Îmbogățită cu factori de creștere)

Story Beauty Facebook Post 2Tratamentul injectabil cu PRP reprezintă o terapie regenerativă, anti-age, bazându-se pe proprietățile regenerante și cicatrizante ale trombocitelor sau plachetelor sanguine. Aceste celule au rolul de a elibera factori de creștere, care activează sistemele de vindecare, pro-regenerative de la nivelul pielii.

Plasma conține factori esențiali pentru susținerea celulară, precum vitamine, săruri minerale și proteine, cu rol de coagulare și regenerare, diferențiere și proliferare celulară.

Microneedling cu PRP este o tehnică foarte avansată de tratament regenerativ, care declanșează producția de colagen. Odată ce microcanalele sunt efectuate, inducția plasmei și a proteinelor din sânge în piele este mult mai facilă, astfel că rezultatele sunt mult mai spectaculoase.

Microneedling + peeling chimic

Story Beauty Facebook Post 4Terapia Microneedling funcționează perfect cu peeling-ul chimic sau tratamentele de depigmentare. Peeling-ul cu microneedling este o proedură minim invazivă, care se adresează nevoilor de a reface pielea prin autoregenerare.

Dacă peeling-ul îndepărtează celulele moarte de la suprafața pielii, mezoterapia fracționată (microneedling-ul) are rolul de a reface fibrele de colagen și elastină. Microcanalele permit absobția optimă a substanțelor active din procesul de peeling medical, asigurând uniformizarea și îmbunătățirea texturii pielii.

La Clinica Alpha Beauty găsești o gamă largă de servicii medicale și dermato-cosmetice, menite să te ajute să redobândești calitatea pielii, să o protejezi și să privești sănătatea și frumusețea din același unghi.

Specialistul Alpha Beauty, dr. Cristina Berbecar-Zeca, medic specialist chirurgie plastică, microchirurgie reparatorie, despre tratamentul microneedling cu peeling chimic:

–––––––––––-

Alpha Beauty by Alpha Medica este un centru medical dedicat sănătății și frumuseții femeii, cu o abordare integrată. Un loc pe cât de vast, pe atât de intim, un univers ak femeii complete.

Alpha Beauty by Alpha Medica oferă:

 • Diagnosticare facială multispectrală și laborator de creme personalizate
 • Chirurgie plastică și Microchirurgie reparatorie
 • Medicină Estetică: rejuvenare facială cu acid hialuronic, terapii injectabile minim invazive cu acid hialuronic sau toxină botulinică
 • Terapii Regenerative de Estetică: terapia vampir-PRP, mezoterapie și microneedling, tratament laser de fotoregenerare
 • Dermatocosmetică: radiofrecvență facială, microdermabraziune, tratamente faciale de naturoestetică 100% organică
 • Endocrinologie și nutriție
 • Ortopedie-traumatologie
 • Cabinet de psihologie, psihoterapie – terapii & consiliere
 • Vitaminoterapie IV Therapy
 • Oxigenoterapie Intravenoasă
 • Holistic Health, Wellness & Detox Center – Diagnosticare corporală, consiliere de nutriție personalizată
 • Remodelare corporală: masaj transdermic Dermocell, Crioradiofrecvență, HiMFU
 • Tehnici de masaj de relaxare, anticelulitic, cu uleiuri esențiale 100% organice, masaj cu bețe de bambus
 • Punct de recoltare analize medicale de laborator

Programează acum vizita la specialiștii tăi!


Clinica Privata AlphaMedica Targoviste


Alpha MedicaLocație

DN 72A, 159
Voinești, Dâmbovița

Email

contact@alphamedica.ro


Alpha BeautyLocație

B-dul Carol I, 31
Târgoviște, Dâmbovița

Email

contact@alphamedica.ro


Social


Facebook

Alpha Medica

Instagram

Alpha MedicaFacebook

Alpha Medica Târgoviște

Instagram

Alpha Medica Târgoviște


Youtube

https://www.youtube.com/AlphaMedicaContact


Telefon

0748 633 422


Locație

Voinești, DN72A, 159
Dâmbovița

Locație

B-dul Carol I, 31
Târgoviște, Dâmbovița


Email

contact@alphamedica.roNewsletter


Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ultimele noutăți Alpha Medica!


  Am citit și sunt de acord cu Termenii, condițiile și Politica de confidențialitate.  Social


  Facebook

  Facebook


  Instagram

  Instagram


  Youtube

  Soluționarea alternativă a litigiilor
  Soluționarea online a litigiilor


  Copyright 2023 Toate drepturile rezervate
  Centru Integrat de  Medicină regenerativă Alpha Medica  Copyright AlphaMedica 2023. Toate drepturile rezervate.